Ce au în comun piesele vestimentare super eclectice & out of the box din colecția Tommy Jeans și responsabilitatea față de mediul înconjurător? Sustenabilitatea.

Ai mai auzit fraza „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă”? Cu siguranță că da, dacă și tu cauți ca alegerile fashion pe care le faci zilnic să includă și preocuparea de a-ți lua outfit-uri care au în spate o poveste. O poveste modernă despre cum moda este cool dar și sustenabilă.
Cât de mult contează pentru tine dacă știi că în fiecare etapă de realizare ale produselor vestimentare, materialele și metodele de producție folosite au fost unele inovatoare care diminuează impactul negative asupra mediului înconjurător?
Cu scopul de a reduce deșeurile textile, majoritatea colecției TOMMY JEANS Toamna – Iarna 2020 neste realizată din mai multe tipuri de denim 100% reciclate, obținute printr-o tehnică inovatoare care amestecă resturi de bumbac colectate de pe podeaua fabricilor de confecții și din lenjeria de pat folosită în industria hotelieră, cusute cu fire realizate din sticle PET, din plastic reciclat. Noile stiluri iconice de broderie sunt, și ele, 100% fabricate din denim reciclat, putând fi purtate ca și piese statement, de sine stătător, sau în combinație cu alte piese vestimentare pentru un look îndrăzneț. Alte materiale sustenabile, care au fost folosite în crearea colecției, sunt bumbacul organic - care se regăsește în pantalonii sport - și bumbac 100% reciclat - folosit în blugii stilul mom. Spiritul rebel caracteristic TOMMY JEANS este în continuare prezent și în această colecție, însă în același timp este dusă mai departe și misiunea de a reduce impactul negativ, fără să afecteze calitatea articolelor de îmbrăcăminte.
Așa că lasă-te inpirat de o escapadă în Munții Stâncoși și creează-ți un outfit statement în timpul iernii cu jachete de nylon specifice snowboard-ului, în culori pop ce amintesc de stilul pârtiilor din anii ’80. Fie jachete pentru vânt în culori contrastante, jachete tip puffer, hanorace, căciuli și alte accesorii amuzante. Toate din colecția Tommy Jeans.
Sau de ce nu, go wild și alege piese din materiale clasice precum căldurosul tartan și îndrăznește să porți carouri tip buffalo.
Cum combini piesele cât să compui cele mai frumoase povești fashion, tu știi cel mai bine, iar Tommy Hilfiger știe cum să îți ofere garanția că și tu contribui la construirea unui viitor mai bun. Cunoașterea este putere, așa e? Cunoaște-ți stilul dar și hainele pe care le porți.
Povestea continuă în magazinele Tommy Jeans (ParkLake Shopping Center și Mega Mall București).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri