13 Noiembrie 2020 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Pandemia a ridicat încă de la început probleme în ceea ce privește vizitele la salon, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar circumstanțele i-au făcut pe mulți să-și încerce talentele chiar de unii singuri, acasă.

Situația nu pare să se îmbunătățească peste noapte, iar piedicile puse de măsurile adoptate în întreaga lume ne obligă să devenim mai creativi. Așadar, bărbații au și ei nevoie de o rutină sănătoasă și de idei pe care le pot pune singuri în practică. Iată câteva sfaturi:

Ce este necesar pentru îngrijirea bărbii

O barbă stylish poate fi rezolvarea atunci când nu ai timp să-ți întreții de unul singur lookul vechi, dar trebuie să știi că aceasta trebuie întreținută și că s-ar putea să treci prin mai multe etape înainte de a găsi un stil potrivit. Nu trebuie să-ți lipsească din casă balsamurile și cremele care te ajută să dai textură bărbii. De asemenea, dacă vrei să te ocupi acasă de îngrijirea bărbii, trebuie să ai un aparat de tuns barba si parul. În acest fel nu vei mai depinde de frizerul tău și poți să încerci mai multe lucruri noi când simți nevoia de o schimbare. Uleiul pentru barbă este important dacă vrei ca firele de păr să rămână hidratate, iar o ceară te va ajuta să o aranjezi așa cum îți dorești.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Umbra de la ora 5

Acest model de barbă este ușor de purtat de către bărbații care nu-și doresc să crească o barbă mai lungă, dar care preferă să nu se radă prea des. Un look similar cu cel al starurilor precum David Beckham sau Adam Levine poate fi crescut în 2-5 zile, în funcție de culoarea și grosimea firelor de păr.

Sursa foto: by Athena from Pexels

Barba dezordonată

Barba dezordonată este opțiunea potrivită dacă vrei să încerci un stil mai lung, mai îndrăzneț, dar încă nu ești sigur ce ți se potrivește cel mai bine. Barba dezordonată poate fi crescută în 2-4 săptămâni. De asemenea, pentru ca aceasta să-și păstreze aspectul îngrijit, trebuie să tunzi părul care îți crește pe gât.

Barba scurtă rotundă

Potrivită dacă ai forma capului rotundă, această barbă te avantajează deoarece nu adaugă un strat în plus pe obraji și pomeți, ci urmează forma naturală a feței. Acest stil ar trebui crescut într-o lună sau două, cu atenție la îngrijire și la păstrarea uniformă a bărbii.

Barba Hollywoodiană

Acest stil de barbă atrage atenția către bărbie și este inspirat de vedete precum Leonardo DiCaprio. Barba trebuie să fie deasă și conectată cu mustața pentru un look complet. Aceasta trebuie să coboare până sub bărbie, pentru a nu risca să intri într-un stil diferit.

Barba puternică

O barbă potrivită dacă vrei să-ți iei un angajament mai important este una puternică, lungă și deasă, acompaniată de o mustață pe măsură. Descoperă lungimea ideală pentru tine și forma potrivită pentru fața ta. O barbă serioasă se află la limita dintre clasic și contemporan, așa că ține cont și de felul în care aceasta se potrivește personalității tale.

Îngrijirea personală este esențială în această perioadă, iar felul în care îți aranjezi părul și barba depinde la fel de mult de tine și de abilitățile tale. Toate acestea pot fi făcute de acasă cu ajutorul ustensilelor potrivite, cu răbdare și pricepere.

Sursă foto fr si main: by Burst from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri