Umilul trening a parcurs un drum lung de la momentul său de glorie de la sfârșitul anilor '70 și în ziua de astăzi se bucură de o renaștere neașteptată într-o formă mult mai chic.

Îndrăgit de vedete în mișcare și până și de CEO ai companiilor, treningul a devenit alegerea idealp pentru un amestec perfect între confort, stil și chiar lux. Astăzi îți explicăm cum să porți un trening pentru cel mai bun efect.

Trening Adidas – Descoperă ofertele!

Cum să porți un trening ca îmbrăcăminte sport

Treningurile sunt de fapt menite să fie purtate în mod activ, când faci mișcare. Cu toate acestea, nu este scuzabil să pui pe tine orice combinație de hanorac și pantaloni de trening și să consideri că ai obținut un aspect decent pentru mers la sală. Dacă porți un trening în afara casei, atunci trebuie să te gândești și la asortarea lui.

În primul rând, alege pantaloni de trening strânși în jurul coapselor. Aceștia conturează silueta și scot la iveală corpul atletic. Combină-i un tricou sport cambrat și un hanorac cu fermoar dintr-o țesătură din lână tehnică. Investiția în țesături absorbante (care absorb transpirația de pe corp) va adăuga un plus important unui trening și îl va face să se simtă mai potrivit pentru activitatea fizică. Nylonul și poliesterul sunt cele mai utilizate țesături pentru un trening, deoarece sunt respirabile, ușoare și absorbante de transpirație. Treningurile din bumbac au devenit, de asemenea, populare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Când iei în considerare culorile, secretul e ca totul să fie simplu. Gândește-te la culori neutre întunecate, precum negru, gri și kaki. Acestea oferă treningului un aspect urban și sunt, de asemenea, versatile atunci când vine vorba de amestecarea diferitelor nuanțe și texturi.

Cum să porți un trening casual

Popularizate de hipsteri și designeri, treningurile purtate casual zi de zi au devenit cu adevărat un trend. Acestea fiind spuse, nu este o ținută ușor de lepădat, deoarece are marele avantaj de a fi extrem de confortabilă.

Click pentru trening Adidas

Însă pentru a purta corect un trening casual, ai nevoie să știi câteva lucruri importante. Dacă te îmbraci cu un trening ca îmbrăcăminte de zi, nu alege neapărat un set complet. În schimb, alege în loc de hanorac o bluză sport clasică și pantaloni de trening negri sau bleumarin. Ai putea chiar să stratifici cu o jachetă neagră, pentru un aspect care combină sportul cu stilul streetwear.

Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele

Stratificarea cu țesături contrastante este o idee bună pentru a combina un trening într-o ținută casual. Jachetele de piele și cele de vânt sunt o modalitate excelentă de a pune în evidență un trening, păstrând în același timp o senzație urbană și relaxată.

Ce încălțăminte să porți la trening

Având în vedere cât de simplu poate arăta trening, încălțămintea oferă o ocazie de aur de a adăuga ceva în plus la ținută. Gândește-te la adidași de marcă de la branduri celebre pentru a-i scoate în evidență. Acest tip de încălțăminte va crea de asemenea un aspect mai îngrijit.

Indiferent de alegerea pe care o faci cu privire la încălțăminte, este de asemenea important să te gândești și la șosete. Nu este nimic mai rău decât o pereche urâtă de șosete albe sport care atrag atenție din partea de sus sau de la perechea minunată de adidași. În schimb, caută șosete tricotate fine care să fie la același nivel cu pantofii - acest lucru asigură o linie mai fluidă și îți va da un aspect atletic.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Cum să accesorizezi un trening

Când vine vorba de accesorizarea unui trening, cheia este menținerea unui stil casual. Nu adăuga accesorii pe care nu le-ai purta cu un echipament obișnuit de gimnastică. O șapcă de baseball, ochelari de soare și o geantă sport sunt mai mult decât suficiente și vor asigura un look relaxat. În special în materie de genți, alege țesături sportive și materiale care reprezintă o extensie stilistică a treningului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri