Cămaşa este unul dintre elementele de bază din garderoba unui bărbat, chiar și a celor care preferă mai degrabă stilul casual sau sport.

Indiferent de cum alege să se îmbrace zilnic, un bărbat trebuie să aibă în dulap măcar o cămașă. Una pe care, la nevoie, ai putea să o integrezi și tu din când în când într-un outfit. Dacă dorești să îi cumperi partenerului de viață o cămașă, trebuie să știi că există câteva aspecte care sunt de luat în considerare, iar printre cele mai importante sunt materialul din care este confecționată și croiala. Iată cum poți să alegi cămașa masculină perfectă.

Țesătura potrivită

În materie de camasi barbati, calitatea materialului este unul dintre elementele cele mai importante după care trebuie să te ghidezi. În general, cămașa se poartă direct peste piele, timp de mai multe ore, motiv pentru care țesăturile sintetice trebuie excluse din start, iar dintre acestea fac parte și cele din materiale mai mult sau mai puțin elastice. În general, cămașa trebuie să fie confecționată dintr-o țesătură 100% bumbac. Mai există câteva combinații acceptate, precum bumbacul cu mătasea sau inul, acesta din urmă fiind indicat pe timpul verii, pentru că este un material răcoros. Bumbacul pima și cel egiptean se numără printre țesăturile cele mai apreciate. Atât timp cât cămașa este realizată din materiale naturale, faci cea mai bună alegere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Culoarea adecvată

Dacă relația voastră are o oarecare vechime, în mod sigur până acum ai reușit să îi afli gusturile în materie de culori. Dacă sunteți abia la început, o alegere foarte potrivită este cămașa albă, clasică. Ideal este să alegi o cămașă în culori sobre, neutre, fără a elimina elemente care pot să aducă o tușă de originalitate, precum un motiv fin și discret, ton pe ton sau în filigran. În general, sunt de evitat culorile puternice, precum roșu aprins, galben, azur, pentru că sunt dificil de purtat. De obicei, cămașa se alege în funcție de celelalte culori ale ținutei, indiferent că este vorba despre jeanși, pantaloni scurți chino sau un costum sobru. Un lucru valabil atât pentru ținutele feminine, cât și pentru cele masculine este acela că nu se asociază mai mult de trei culori în același timp (albul nefiind culoare).

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

În ceea ce privește motivele, dungile fine sunt considerate elegante și oferă profunzime culorii dominante, dar pot fi o alegere dificilă, unele imprimeuri de acest tip obosind ochiul. Un imprimeu clasic este și cel în carouri, care pot fi de dimensiuni mai mari, pentru un stil casual, sau fine, pentru costum.

Croiala ideală

Trebuie să iei în considerare și silueta bărbatului atunci când alegi o cămașă pentru el, dar și situațiile în care acesta o va purta. Cămășile masculine au mai multe tipuri de croieli, precum slim, regular fit, dreaptă. Pentru un bărbat cu o siluetă medie, cămașa de tip regular fit poate fi cea mai bună alegere. Cămășile ajustate pe corp nu se potrivesc decât bărbaților cu o siluetă zveltă. Cămașa trebuie să nu fie prea largă sau prea strâmtă, să cadă bine la nivelul umerilor, iar cel care o poartă să nu se simtă încorsetat atunci când se mișcă. În plus, manșetele trebuie să ajungă la baza degetelor mari de la mâini.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Cu ajutorul sfaturilor de mai sus, vei putea găsi cămașa perfectă pentru partenerul de viață. În plus, aceasta ar putea fi cămașa ideală și pentru tine. Combinată cu o pereche de jeanși drepți, băgată în pantaloni sau înnodată în talie, purtată în loc de geacă sau ca rochie scurtă, cămașa iubitului poate face parte și din garderoba ta.

Sursa foto: by Max Rovensky on Unsplash 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri