15 Iunie 2020 publicat în Lifestyle 23 share-uri

Cum ne putem ține sub control greutatea în această perioadă?

Comunicat de presă

Pentru mulți dintre noi, izolarea din timpul pandemiei de Covid-19 ne-a adus foarte multe kilograme în plus din 2 motive:

  1. stresul generat de informații apocaliptice despre răspândirea noului Coronavirus și despre numărul mare de decese 
  2.  sendentarismul

Cu toate acestea, potrivit doctorului Vanessa Youness, fondatorul YOUness Clinic, multe persoane fac greșeli comune atunci când vor să-și mențină greutatea optimă, utilizând medicamente de slăbit sintetice, care de multe ori nu fac decât să ne obosească tot mai rău ficatul, rinichii sau sistemul digestiv.

“Detoxifierea poate funcționa numai atunci când toate organele importante, precum ficatul, rinichii, sistemul digestiv, pielea și plămânii sunt perfect sănătoase și pot realiza natural procesul de detoxifiere. Dacă noi vom grăbi artificial sau vom forța acest proces, întreg sistemul nostru limfatic și organele importante vor fi date peste cap, iar sistemul nostru imunitar va fi afectat. Strategia nu este să transpirăm forțat mai mult sau să folosim în exces laxative pentru a elimina toxinele mai repede, ci să ne păstrăm sănătoase toate celelalte organe pentru a funcționa natural și a elimina natural toxinele din corp”, explică doctorul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Cum ne putem ține sub control greutatea în perioada de izolare?

1. Limitați consumul de alcool.

“Mai mult de 90% din alcool este metabolizat de ficat. Consumul în exces de alcool provoacă acumularea de grăsimi, inflamații și cicatrici, iar când acest lucru se întâmplă, ficatul nostru nu poate funcționa la parametri normali, nu își poate îndeplini sarcinile necesare, precum filtrarea deșeurilor din organism și alte toxine care dăunează sănății. Desigur, limitarea nu înseamnă abstinență, iar pentru persoanele care obișnuiau să bea alcool mai des înainte de criză, o băutură alcoolică ușoară pentru femei și două – pentru bărbați pot contribui semnificativ la apariția stării de sevraj. În cazul în care nu obișnuiți să beți sistematic alcool, nu ar trebui să începeți mai ales în timp de izolare”, explică doctorul Vanessa Youness.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

2. Concentrați-vă pe un somn de calitate.

“Somnul de calitate ajută creierul să se reorganizeze și să-și reîncarce bateriile, astfel încât a doua zi să o putem lua de la capat, păstrându-ne luciditatea. De asemenea, somnul de calitate ajută corpul să lucreze mai bine pentru eliminarea toxinelor dăunătoare. De cealaltă parte, somnul de o calitate slabă este legat pe termen scurt, mediu și lung de afecțiuni precum stresul, hipertensiunea arterială, obezitate, diabet, boli cardiace, anxietate etc. Este recomandat să stingem televizoarele, telefoanele si alte dispozitive care ne perturbă somnul, și să dormim cel puțin 7-8 ore pe noapte”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri