16 Iunie 2020 publicat în Lifestyle 280 share-uri

Eu o să mă las condusă de tine. Cu blândețea ta, cu căldura ta, cu iubirea ta, pe care le reverși asupra mea, nu numai că ne vom sincroniza, dar vom face din dans un spectacol. O să-mi așez capul pe umărul tău și o să-mi lipesc trupul de trupul tău; o să-ți ascult gândurile, inima, liniștea și voi trăi miracolul.

de Diana Stroe 

Sunetele ploii s-au oprit. Stropi argintii se preling pe geamuri, pe clădiri, sărută copacii și florile și iarba și apoi se fac una cu pământul. Sus, perdeaua de nori cenușii e străpunsă de câteva raze răzlețe de soare, iar cerul se îmbogățește rapid cu felurite culori: de la galben la portocaliu, de la albastru la violet.

- Galben, indigo și verde sunt jumătatea mea de curcubeu. Cealaltă jumătate ți-am lăsat-o ție: să-mi pui albastru-n par, să simt cum mă împresoară liniștea-i imensă, apoi să mă trezeșți cu un strop de oranj; și violet să-mi torni în cupa vieții, să sorb magia visurilor împlinite, iar roșul... roșul să nu-ți lipsească niciodată, pentru că roșul face inima să-mi bată; roșul e iubirea ta nemăsurată, cu care m-am hrănit și mă hrănesc mereu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Acum întinde mâna! Ia din verdele meu! Vreau să simți și tu speranța care s-a născut în mine, când te-am zărit întaiași dată. Nu-ți acoperi ochii! Lasă căldura galbenului să-ți pătrundă în suflet; dă-i voie indigoului meu să-ți arate pașii spre visare! Hai cu mine! Scena ne așteaptă. Muzica a pornit și ea. Ia-mă în brațe și să dansăm!

E dansul din care nu ne vom mai desprinde niciodată. Uneori poate ne vom mai împiedica ori, poate, vom mai uita din pași, dar dansul va continua pentru noi. Și vom descoperi alți și alți pași mereu și vom face dansul cât mai frumos, pentru că dansul ăsta poartă numele de "viață", iar viața e un dar neprețuit, de care e musai să ne bucurăm.

Foto: By PKpix /Shutterstock

Nu te gândi prea mult! Hai! Gânditul excesiv dăunează grav iubirii, iar iubirea e așa frumoasă, așa de pură și de prețioasă... Să ne lăsăm purtați de sentimente. Inima nu minte niciodată și inima ne duce exact acolo unde trebuie.

Ne frământam atât, ne punem zeci de întrebări, vrem să știm totul dinainte, să deținem noi controlul... O iluzie! Nimic nu-i sigur în această lume. Totul e imprevizibil. Și în același timp atât de magic. La fiecare pas ne așteaptă o surpriză, mai mare sau mai mică. De ce să n-acceptăm provocările și să trăim magia? De ce să ezităm și să fugim de ce urmează? Frica de nou să o dăm deoparte! Nimic rău n-o să se întâmple!

Și dacă se întâmplă, orice rău îl poate birui iubirea. Avem iubirea! Din plin! Fiecare celulă a corpului nostru e plină de iubirea pentru celălalt. E acea legătură indestructibilă care a luat naștere de la o simplă privire- de la prima privire, de la un dulce sărut, de la o mângâiere de gând. E cea care a lipit sufletele noastre în așa fel încât și dacă am vrea să le mai dezlipim vreodată, n-am mai putea, pentru că nu le-am mai găsi conturul.

Iubirea vine la pachet cu fericirea. Pentru fiecare fericirea înseamnă altceva, dar pentru noi înseamnă același lucru, pentru că noi simțim la fel, dorim la fel. Ne intuim stările, gândurile. De cele mai multe ori e nevoie doar de o privire sau un gând neexprimat al unuia dintre noi, iar celălalt să vină imediat cu răspunsul. Magic, nu?

Citiți continuarea pe pagina următoare >>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri