29 Mai 2020 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Oricât de amuzant este să experimentăm noi trenduri, trebuie să recunoaştem că atunci când vine vorba de modă şi accesorii, clasicul nu se demodează niciodată.

De la îmbrăcăminte și până la bijuterii, este mult mai ușor să îţi asumi o investiţie semnificativă pentru astfel de elemente atemporale, deoarece știi că le vei avea pentru totdeauna în garderobă și le poţi purta în nenumărate moduri, an de an. Bijuteriile, în special cele clasice, reprezintă una dintre acele categorii care necesită adesea o investiţie bine gândită, mai ales  dacă este vorba de piese scumpe. Diamantele, pietrele și metalele prețioase au un cost pe măsură, dar trebuie avut în considerare faptul că valoarea lor rămâne aproximativ constantă de-a lungul timpului. Aşadar, atunci când cumperi o bijuterie, faci şi o excelentă investiţie financiară.

Dacă eşti interesată de astfel de bijuterii clasice, care pot deveni uşor o frumoasă moştenire de familie, iată cinci piese atemporale şi elegante în care merită să investeşti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Inelul din aur sau argint

Dacă inelul cu diamant l-ai primit deja cu ocazia logodnei sau urmează să-l primeşti de la alesul inimii tale, o altă astfel de bijuterie este binevenită. De exemplu, un inel „cocktail” cu un design mai sofisticat, poate chiar extravagant, este întotdeauna binevenit la o ţinută de seară. Cu cât este mai inedit modelul acestui inel, cu atât mai mult va ieşi în evidenţă. De asemenea, poate fi vorba de un inel cu o simbolistică specială pentru tine sau cu o piatră norocoasă. Orice ai alege, asigură-te că te reprezintă şi că este o piesă suficient de versatilă care să poată fi adaptată mai multor ocazii.

Cerceii din aur

Fie că este vorba despre creole, butoni sau despre un alt model potrivit formei feţei tale, cerceii din aur sunt o piesă atemporală în care te vei bucura că ai investit. Dincolo de faptul că îi poţi purta în nenumărate ocazii – la birou, la plajă, la club – aceşti cercei au avantajul de a fi şi deosebit de rezistenţi. Spre deosebire de alte piese făcute din diferite tipuri de aliaj, nu trebuie să-ţi faci griji dacă, de exemplu, ai uitat să-i scoţi înainte de a intra la duş. Poţi alege din nenumărate modele de cercei de aur, simpli sau cu diferite pietre, de la cele semipreţioase, la diamante, în funcție de ce se potriveşte cel mai bine stilului tău de viaţă.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Colierul cu perle

Simbol al eleganţei şi al rafinamentului, colierul cu perle va fi întotdeauna o piesă iconică. Aşa cum spunea Jackie Kennedy, la rândul său un simbol al stilului, „perlele sunt mereu potrivite”. Pe de altă parte, în ultimii anii, stiliştii au propus perlele în variante de ţinute cât se poate de inedite – cu jeanşi şi tricou, cu rochii de inspiraţie etno şi chiar în ţinute sport. Aşadar, colierul cu perle „a divorţat” de imaginea sa tradiţională, s-a reinventat şi a intrat pe teritoriul ţinutelor casual. Dacă vei investi într-o astfel de piesă, cu siguranţă nu vei regreta. De la rochia de seară cea mai elegantă, la rochia fluidă de in, perfectă pentru o zi de vară, perlele vor da ţinutelor tale un aer şic.

Brăţara preţioasă

Indiferent că îţi plac brăţările „de tenis” sau cele fixe, cele mai fine sau cele masive, o brăţară prețioasă trebuie să se regăsească în caseta ta de bijuterii. O astfel de bijuterie completează nenumărate tipuri de ţinute. De exemplu, dacă ai o rochie de seară pe care vrei să o laşi să iasă în evidenţă pentru că prin design este chiar ea o bijuterie, atunci acesta este unul dintre cele mai potrivite accesorii pe care le poţi alege. Evident, o brățară aleasă cu mult gust poate fi introdusă atât în ţinute elegante, cât şi în cele sport.

Principiile de bază ale mașinii CNC Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Broşa

La fel ca în cazul colierului cu perle, broşa a fost asociată mult timp unui tip de eleganţă „de modă veche”, dar designerii au reuşit să o readucă în atenţia publicului larg şi să o asocieze unui stil mai puţin conservator. Marile case de modă le-au pus pe tricouri, cămăşi, sacouri şi chiar pe pantaloni scurţi sau pe espadrile. Aşadar, broşa a devenit o piesă versatilă, pe care o poţi purta în diferite ţinute. La birou va scoate în evidenţă o rochie cu o croială clasică, iar dacă ieşi la plimbare şi vrei să dai o notă interesantă unei ţinute simple, o poţi pune pe un tricou sau o poţi folosi pentru a fixa o eşarfă. Orice ai alege, nu ai cum să dai greş.

Pentru orice femeie bijuteriile sale sunt cu adevărat speciale. Sunt profund legate de momente sau oameni speciali din viața noastră şi ne însoţesc în multe dintre clipele unei zile. Aşadar, alege-le cu grijă şi emoţie!

Roșu în gât: Ce afecțiuni poate indica? Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească

Sursa foto: By Dari Ya /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri