19 Mai 2020 publicat în Lifestyle 38 share-uri

Avem nevoie de obiective clare și sănătoase, de un scop și de o direcție în viață.

Ce rămâne de făcut atunci?

În primul rând, stabilește-ți obiective, adică alege o direcție în viața ta. După asta, fă ceea ce ține de tine și fii pregătit să te adaptezi mereu! Fii conștient că obiectivele noastre sunt vise și idei și așa rămân până în clipa în care devin realitate. Unele nu se vor împlini niciodată. La altele vom renunța noi. Altele, se vor împlini exact cum am sperat, iar altele se vor împlini sub o formă diferită.

Oricum ar fi, importantă este atitudinea! Cu încordare, tensiune, stres, frustrare, durere și sacrificii prea mari, își pierd sensul. Cu calm, concentrare, răbdare, o atitudinea flexibilă și creativă, vei ajunge acolo cu zâmbetul pe buze! Cum? Nu se știe încă. Vei ști abia după ce le vei fi atins. Important este să ajungem cu bine la obiectivele noastre, indiferent care sunt ele”, conchide psihologul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

* Andra Tănăsescu, vicepreședinte al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică INLPSI, este Psiholog, Trainer NLP și Consultant Panorama Socială. A urmat studiile în psihologie, având formarea în terapia de cuplu și familie. Fiind atrasă de conexiunea dintre minte, emoții și corp, a urmat o formare în terapia prin dans și mișcare și își continua studile de psiho-somatică. După peste 5 ani de experiență de training în mediul corporate și în privat, oferă cursuri ce creează o experiență completă de auto-cunoaștere și evoluție personală.

Foto fr si main: By Cristina Conti /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri