6 Octombrie 2009 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Vechii celti credeau in puterea zilei de nastere si in semnificatiile acesteia. Fiecare persoana se afla sub semnul unui animal protector si plecand de la timpul nasterii, un animal-simbol mitic ii influenteaza destinul si personalitatea. Conform traditiei celtice, iata care sunt cele 12 zodii- oameni-animale in functie de ziua de nastere conform traditiei celtice:
Planeta guvernanta: Planeta Vulcan
Trasaturi protectoare ale totemului: Comunitate, Planificare, Fertilitate
Personalitate: Oamenii-albina sunt plini de viata, de energie, de entuziasm si de idei noi, exuberante, extravagante sau cuminti. Au carisma si beneficiaza de gratia vorbitorului talentat. Se adapteaza natural fara sa-si schimbe structura interioara. Stiu sa comunice la orice nivel si cu orice fel de oameni, fiind extrem de deschisi si sociabili. Se simt bine printre oameni si inconjurati de oameni. Se mobilizeaza cu usurinta atunci cand vine vorba de binele si raul celorlalti, insa greu atunci cand in joc intra interesele proprii. Cred cu tarie in solidarea umana si in puterea individuala de organizare a intereselor astfel incat sa coincida cu cele ale societatii.

Omul -Vidra (10 iunie -17 iulie)
Planeta guvernanta: Jupiter
Trasaturi protectoare ale totemului: Familie, Reflexe innascute, Magnetism
Personalitate: Oamenii-vidra sunt oameni vizionari, oameni ai momentului si oameni ai viitorului. Au fler pentru lucrurile deosebite si anticipeaza momente din viitor cu precizie de ceas elvetian. De parca ar purta in permanenta cu ei o busola care le indica extraordinarul, intuiesc lucrurile care vor face senzatie sau pe acelea din care se vor alege fie cu profit, fie cu amintiri. Sunt optimisti, inovatori, temperamentali, spontani si descurcareti, dornici sa te ajute doar daca stii cum sa le ceri ajutorul.

Omul- Pisica (8 iulie – 4 august)
Planeta guvernanta: Pamant
Trasaturi protectoare ale totemului: Senzualitate, Noblete, Loialitate
Personalitate: Oamenii-pisica se adapteaza cu usurinta mediului in care traiesc, insa raman devotati locului si oamenilor care ii fac sa se simta iubiti, protejati si doriti. Sunt dependenti de afectiunea celorlalti. Au o senzualitate bine dezvoltata si le place sa fie admirati, rasfatati, apreciati, sa se afle daca nu in jurul atentiei, atunci macar in preajma ei. Au perioade in care sunt fie foarte energici, fie se simt devitalizati. Sunt firi emotionale, capabile de cele mai intense si puternice emotii. Stiu sa recompenseze inzecit iubirea si sprijinul pe care le primesc.

Omul-Somon (5 august -1 septembrie)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri