24 Ianuarie 2020 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Am schimbat drumul pentru tine, să mă ții minte bine. Am iubit nemăsurat fiindcă așa sunt eu, dau totul sau nimic, plus că îmi place să ard. Însă a fost doar o cursă pasageră ce am avut noi. Nu era trenul făcut pentru NOI.

M-a frapat atitudinea asta a ta mediocră, m-a enervat și apoi mi-am dat seama că problema nu e la mine. Între noi nu putea fi mai mult decât a fost- o pasiune frugală de vară, cu minciuni și semne de întrebare în ultimile tresăriri de viață. Aveai grijile tale pe cap, trebuia să ai grijă de prea mulți  oameni din familia ta și eu nu mai puteam fiindcă mai trecusem o dată în viața mea pe acolo.

Efectiv nu aveai cum să fii aici pentru mine deși, poate, în felul tău ai încercat, așa cum atunci când ți-am zis să o terminăm, m-ai rugat să o mai luăm încă o dată de la capăt ca și când abia ne-am fi cunoscut. Sau poate doar ai... bluffat!?

Oricum a fost, am acceptat acea reluare. Știi, mi-a făcut bine că te-am cunoscut.

Rămâne plusul, oricând, oricum... e un mare dar ca în final să reușești să înțelegi și să mulțumești dușmanilor și celor care s-au purtat urat. Își au și ei rostul lor. E minunat- îți dai seama după un timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

E bine să ai de unde cădea, e bine că am ținut în suflet stelele fiecăruia și am fost în universuri și bucurii străine de acest Pământ- tu și cu mine. Așa că, dragul meu, nu pot decât să îți mulțumesc pentru totul, puținul... așa cum a fost.

AM lăsat amprente unul pe altul și ne-am cuprins căzând în adevăruri ce ne-au împins spre lumi noi, făcute pentru a respiră CALMI fiecare, în depărtarea celuilalt- din nou.

Stelele se sting, se aprind și căldura ta a rămas în inima mea. Împreună pentru că noi ne-am fost unul altuia un țărm primit în largul vieților clădite pe minunea sorții.

Cu bine.

A ta Pinky

* Un articol de Alexandra Șerbanviatanevindeca

https://www.facebook.com/ViataNeVindeca

Foto fr si main: By FotoDuets /Shutterstock

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri