27 Decembrie 2019 publicat în Lifestyle 181 share-uri

ADN-ul poate fi influențat și reprogramat prin utilizarea cuvintelor și a anumitor frecvențe.

Dacă sunt utilizate frecventele corespunzătoare, ADN-ul viu din țesuturi reacționează prompt la unde radio și la raze laser modulate prin cuvinte și propoziții. Acest fenomen explică știintific cum diferite intervenții care-și propun programarea mentală ca: afirmațiile pozitive, antrenamentul autogen, hipnoza și neuro-programarea lingvistică, pot avea efecte importate asupra stării de bine, sănătății și succesului omului.

Se poate “manipula” ADN-ul nostru?

În opinia psihologului Laura Maria Cojocaru, președinte și fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă (INLPSI), aceste descoperiri uluitoare despre ADN-ul uman, care sunt influențate de cuvintele noastre, contribuie major la dezvoltarea viitoarelor generații. În primul rând sunt de reținut 3 mari aspecte la care să ne raportăm:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Aceste cercetări au demonstrat și explicat științific cum corpul uman este programabil prin limbaj, respectiv prin intemediul tipului de gânduri/convingeri și sentimente care decurg din acestea.

Deși experimentele au fost făcute cu aparatură specifică, totuși, omul nu are neapărată nevoie de un dispozitiv pentru a-și reprograma ADN-ul deoarece el poate să lucreze și conștient asupra proceselor interioare pentru a obține o anumită stare de sănătate și de succes.

Procesul de hipercomunicație este extrem de eficient atunci când accesăm o stare de relaxare profundă.

Epuizarea obstrucționează procesul de hipercomunicație

“Starea de îngrijorare, un mental hiperactiv, perfecționismul, negativismul, munca excesivă care duce la epuizare etc. obstrucționează acest procesul de hipercomunicație și informațiile primite sunt distorsionate și, de cele mai multe ori, inutile. În concluzie, ceea ce este bine să facem se poate rezuma la:  relaxare și timp de calitate pentru a ”curăța” canalul hipercomunicației, dezvoltarea încrederii în sine și în viață, dezvoltarea capacitățiilor de adaptare, fexibilitate, acceptare, iertare, iubire, ascultarea mesajelor corpului pentru a înțelege în mod specific care este nevoia de redefinire a ”programului” interior, modificarea convingerilor limitative prin programare mentală și dezvoltarea unui tip de comportament/acțiune care să susțină constant programele mentale noi”, conchide psihologul. 

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  
* Laura-Maria Cojocaru, președinte și fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă (INLPSI) și președinte și fondator al Asociației ”Generația Iubire” este Psihoterapeut şi Trainer în Programare Neuro-Lingvistică. A studiat natura minţii umane, urmând 9 formări profesionale cu abordări diferite - psihoterapie integrativă, hipnoză clinică, relaxare și psihoterapie ericksoniană, psihoterapie de cuplu și familie, psihologie clinică, neuro-programare lingvistică, terapii florale Bach, consultant Panorama Socială, instructor internațional yoga.

Foto fr si main: By Billion Photos /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri