12 Decembrie 2019 publicat în Lifestyle 141 share-uri

Am daruit tot ce aveam, m-am daruit... si am pierdut. Am pierdut atatea: timp, sentimente, bucati de suflet si la final pe mine. Dar...

Cum sa nu vrei sa-ti pui sufletul in palma sa si sa impartiti acelasi drum? Ti-e frica! Frica de ce? Frica de a nu fi abandonata, de despartire, de o noua suferinta?

Nu exista! Nu si in cazul asta! Atata vreme cat tot ce vine din partea acelui suflet bland nu e decat iubire, teama nu-si are locul. Cand respectul, sustinerea, stabilitatea si protectia sunt cele de care da dovada, de unde frica?

Frica nu atrage lucruri bune, atrage doar insuccese si vine din neincredere in noi. Ne simtim nesigure pentru ca nu avem incredere in noi. Problema e in noi, nu in afara noastra. Sa transformam frica intr-o emotie pozitiva, in nerabdarea aia de a vedea ce va urma. Si sa avem incredere in Univers, ca ne-a trimis ce trebuie!

Foto: By solominviktor /Shutterstock

Crede din nou in tine si in dragoste! Lupta pentru ce-ti doresti, asuma-ti riscuri! In doi totul e mai frumos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iubirea da sens vietii, ea vindeca suflete si trupuri; iubirea e magica: poate depasi obstacole ca timpul si distanta. Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca, sa-si arate toate aceste beneficii, e sa fie impartasita.

Si e! Asa iti spune inima. O simti grijulie, atenta, puternica, tandra, frumoasa! Si atunci? Atunci: sa fie iubire de la capat!

Mi-era atat de dor de-un "te iubesc!"...

* Un articol de Diana Stroe

Foto fr si main: By hugo_34 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri