24 Septembrie 2019 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Globurile de cristal pot reprezenta o adiție feerică încăperii unde o copilă își face planuri, își așterne visurile și colindă cu imaginația prin tărâmuri ascunse în file de poveste.

Multora dintre noi cărțile ne-au fost refugiu pentru a evada din prezent, pentru a cunoaște lumi inaccesibile altfel, pentru a ne bucura de povești cu personaje eroice și puternice. Cu siguranță că lucrurile nu s-au schimbat pentru noua generație. Iar dacă fetițele răsfățate de noi au o astfel de slăbiciune, atunci ar trebui să iei în considerare ideea de a le oferi niște cadouri în acest sens.

Globurile de cristal pot reprezenta o alegere nu doar inspirată, cât și nemaipomenită. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt când spunem că sunt grozave, pentru că te poți convinge privindu-le. S-ar putea chiar să vrei un glob de cristal pentru tine.

Glob de cristal cu tematică pădure

Potrivit pentru fetițe și pentru băieți, pentru orice prichindel care a citit povești ce i-au purtat imaginația prin ținuturi întunecate de copaci, prin păduri umbroase cu mistere și secrete. Sau mai simplu, poate fi un glob cu o căsuță care invită la relaxare în care natura are un rol principal. Acest glob decorativ se poate integra în orice fel de încăpere, asigurând o notă jovială și dinamică.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Îl poți vedea aici

Glob de cristal foișor romantic

O să recunoaștem, poate că acest glob nu este potrivit musai micuțelor care încă încearcă să deslușească ce ascunde fiecare idilă din poveștile citite. Mai degrabă am recomanda ca acest glob din sticlă să fie oferit drept cadou de nuntă cuiva care abia ce s-a căsătorit. Până la urmă, ascunde un cuplu de îndrăgostiți într-un foișor ca dintr-un film de epocă ce surprinde romantismul dintr-un roman de Jane Austen. Modelul Diorama este bej și împodobit cu flori.

Îl poți vedea aici

Glob de cristal cu căsuța elfilor

Poate că este deja familiarizată cu ideea de elfi, de creaturi mistice, de ființe supranaturale. O căsuță cu această tematică ar putea fi o surpriză care să aducă zâmbete, pentru ca este o lume în miniatură care provoacă la aventuri. Accesoriul este pictat în culori vesele și are detalii uimitoare care conturează poveștii cu diverse finaluri. 

Îl poți vedea aici

Glob de cristal animația Up

Animația Up este una dintre cele copleșitoare și emoționante povești pe care un copil o poate privi. Cu siguranță un subiect ce îl va înțelege mai bine când va crește, dar și unul cu care se va mândri să istorisească despre. Motiv pentru care credem că un glob de cristal împodobit cu căsuța care zboară purtată de baloane colorate ar putea fi un motiv de încântare. Pentru orice năzdrăvan care a sughițat puțin când a urmărit peregrinările celor două personaje din producția Pixar.

Îl poți vedea aici

Glob de cristal cu basme

Nordic Fairy Tale pare că ne trimite direct în locșorul care l-a inspirat pe danezul Hans Christian Andersen să meșteșugărească cele mai frumoase basme ale copilăriei. Cu peisaje de iarnă, o mini secvență cu un orășel nins, acest glob de cristal mai că ne face să grăbim venirea lui Moș Crăciun. Poate reprezenta un cadou pentru sărbătorile de iarnă sau o atenție oferită fără motiv, doar pentru că îi place atât de mult sezonul zăpezilor.

Îl poți vedea aici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri