16 Aprilie 2019 publicat în Lifestyle 43 share-uri

Uneori cineva trebuie să îți aducă aminte de adevărata ta valoare!

Într-o zi, un reputat speaker a fost invitat în cadrul unei conferințe să vorbească în față a 200 de persoane despre cum putem atinge succesul. El și-a început însă lecția într-un mod neobișnuit, fluturând în mâini o bancnotă de 20 de dolari.

“Cine își dorește această bancnotă de 20 de dolari?, a întrebat acesta.

Mai multe persoane din sală au ridicat mâinile în semn de confirmare. “Noi vrem bancnota de 20 de dolari”, au șoptit mai mulți dintre participanții prezenți.

“Perfect”, a spus speakerul. “O să vă ofer bancnota de 20 de dolari, însă mai întâi o să fac acest lucru”. Și spre privirile uimite ale participanților din sală, a mototolit bancnota în mâinile sale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi...

“Cine mai vrea acum această bancnotă, să ridice mâna sus.”

În continuare, în sală s-au ridicat mai multe mâini.

“Ei bine”, a continuat speakerul. “Dar dacă fac acest lucru?” Și în timp ce spunea aceste cuvinte, a lăsat bancnota să cadă pe pământ și a călcat-o cu piciorul zmotocind-o în toate felurile posibile.

După câteva secunde, a ridicat bancnota. Era mototolită și murdară, plină de praf. “Acum o mai vrea cineva?”, a întrebat el.

Cu toate acestea, în sală tot s-au ridicat câteva mâini.

“Dragii mei”, a spus speakerul. “Astăzi ați învățat cu toții o lecție extrem de importantă. Indiferent de ce am făcut cu banii, tot i-ați vrut, fiindcă nimic din ce le-am făcut nu le-a scăzut valoarea. Ei valorează în continuare 20 de dolari.”

CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima!

De multe ori, viața, alegerile sau deciziile pe care le facem sau nu le facem, circumstanțele ne scapă din mâinile lor. Nu de puține ori ne prăbușim, cădem la pământ, suntem mototoliți și plini de praf, de răni, de durerea căzăturii. Și ajungem să ne simțim că și cum nu am fi buni de nimic, ca și cum am fi inutili și fără valoare, ca și cum viața nu mai are nimic să ne ofere și noi nu mai avem nimic de oferit ei.

Foto: Olga Brik /Shutterstock

Dar nu uitați! Indiferent de ceea ce vi s-a întâmplat sau vi se va întâmpla, să vă amintiți întotdeauna cât de valoroși sunteți. Niciodată să nu uitați cât de puternici sunteți. Niciodată să nu uitați că valoarea noastră stă în ceea ce nu suntem și cum suntem, nu în ceea ce deținem material. Nu vă mai numărați problemele și grijile, numărați-vă binecuvântările, planurile și speranțele. Ne putem reconfigura traseul vieții întotdeauna, niciodată nu este prea târziu.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Niciodată să nu uitați că atunci când ne-a făcut oameni, Dumnezeu a pus în noi și o sămânță din pasărea Phoenix. Putem întotdeauna să ne ridicăm de jos, să ne întindem aripile și să ne luăm zborul, așa răniți cum suntem. Niciodată să nu uitați că putem întotdeauna să o luăm de la capăt. Niciodată să nu uiți că nimic din ceea ce ți se întâmplă nu îți știrbește valoarea și te poți ridica întodeauna de jos. Fiindcă ești special. Fiindcă DA, ești chiar ATÂT de valoros.

Notă! Această povestire circulă pe internet în diverse variante. Autorul său este însă anonim.

Foto homepage: Aaron Amat /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri