28 Martie 2019 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Pentru că nimic nu este imposibil, îți prezentăm câteva exemple de cărți motivaționale care să îți demonstreze că niciodată nu trebuie să renunți.

Cărțile motivaționale ar trebui să aibă un colțișor dedicat în biblioteca ta personală. Nu doar pentru că te pot ajuta în procesul de dezvoltare personală, dar și pentru că îți pot deveni complice pentru a-ți da putere și încredere când ai nevoie.

Lista de rezoluții înseamnă, printre altele, și o schimbare a stilului de viață. Este dificil să ieși din zona de confort, să faci schimbări, să ceri mai mult de la tine. Și poate că nu are nimeni rețeta corectă care să te “salveze”, dar există câteva trucuri pe care le poți fura din filele unor cărți. Sunt diverse scrieri motivaționale care să te ajute pentru dezvoltarea personală și avem încredere că le-am ales pe cele mai bune în care să te refugiezi când îți vei căuta puterea de a depăși obstacole.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Pentru că nimic nu este imposibil, îți prezentăm mai jos câteva exemple de cărți motivaționale care să îți demonstreze că niciodată nu trebuie să renunți și să apreciezi altfel imperfecțiunile pe care să le transformi în atu-uri.

Arta subtilă a nepăsării de Mark Manson

O carte motivațională ca un ghid, care definește fericirea din prisma indivizilor, care te ajută să te perfecționezi în depășirea problemelor și obstacolelor. Autorul vine cu argumente profunde în susținerea celor scrise, crezând că pentru a avea o viață mai bună trebuie să învățăm cum să tolerăm obstacolele, nu să le învingem neapărat. Pentru că asta ar fi o adevărată sursă de putere, de a găsi curaj unde nu credeam că este posibil.

O poți comanda aici

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Uneori câștigi, uneori înveți de John C. Maxwell

Una dintre cele mai apreciate cărți motivaționale, “Uneori câștigi, uneori înveți”, se rezumă cel mai bine prin însăși titlul ei. Ar trebui să înțelegem că orice pierdere ar trebui să fie un motiv de a deprinde încă o lecție, o învățătură care să ne ghideze. Se mizează pe ideea că suferința ar trebui să fie o provocare - că este vorba despre viața personală sau despre viața profesională. Una care să te învețe să lupți și să evoluezi.

O poți comanda aici

Puterea prezentului de Eckhart Tolle

O culegere de dezvoltare spirituală, cartea “Puterea prezentului” a strâns mai multe idei care întăresc filozofia că prezentul trebuie trăit. Cumva, încearcă să te facă să înțelegi că o transformare este binevenită, făcând o istorisire a celor mai vechi religii prin prisma modului în care oamenii trăiesc. În prezent, trăim cu impresia că momentul următor este mai important decât cel actual. Pentru că da, este important să conștientizăm cum să trăim, nu doar să supraviețuim. Iar cu asta vine și fericirea.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

O poți comanda aici

Puterea magică a gândului de David J. Schwartz

Coach și autor motivațional, David J. Schwartz a semnat mai multe titluri din sfera de dezvoltare personală. “Puterea magică a gândului” este printre cele mai populare, recunoscută pentru modul în care te poate ajuta să îți găsești un scop. Va răspunde la întrebări precum “De ce unii reușesc, iar alții nu?”, “Ce au unii, și nu au ceilalți?”, sfidând rigorile sociale, ereditatea sau psihologică. Bestseller-ul te poate ajuta să îți găsești împlinirea sentimentală și financiară, dar mai ales pe cea personală. Pentru că, a constatat autorul, în baza mai multor interviuri, factorul esențial pentru succesul personal este dorința de a reuși.  

O poți comanda aici

 

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Cei șase stâlpi ai încrederii în sine de Nathaniel Branden

Tu te respecți, te iubești, ești mulțumită de tine? “Cei șase stâlpi ai încredere în sine” este o carte motivațională care își propune să demonstreze cât de important este să pariezi pe tine, să îți menții o sănătate psihică bună și să investești în planuri, menținând totodată relații pozitive cu ceilalți. Dr. Branden prezintă în lucrare șase practici pe care să le aplici în viața de zi cu zi, exerciții practice și simple, dar eficiente pentru psihoterapie. Și nu numai.

O poți comanda aici

Foto homepage: Erik Kalibayev /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri