Când vei învăța să îți spui 'DA' ție însăți, vei putea să le spui 'nu' celorlalți cu iubire. Citate cu suflet de la Alan Cohen

27 Martie 2019 publicat în Lifestyle 10 share-uri

"Totul se va alinia perfect când a ști și a trăi adevărul devin mai importante decât a arăta bine în ochii celorlalți." (Alan Cohen)

Comunicarea este o jertfă. Când spui adevărul tău cuiva, trebuie să te eliberezi de așteptarea ta legată de ceea ce persoană respectivă va face cu el. Poate că îți va mulțumi cu recunoștință, poate te va iubi pentru totdeauna, poate se va certa cu tine sau poate te va ignora. Nu contează. Bineînțeles că sperăm că darul va fi primit cu apreciere și mulțumiri. Dar dacă nu este, nu trebuie să dictăm noi asta. Noi ne-am achitat de sarcină, trebuie să avem încredere în univers să facă restul.

Privește trecutul ca pe un dușman și va fi precum un albatros. Privește-l ca pe un prieten și îți va da aripi.

Foto: OlgaOsa /Shutterstock

REALITATEA: Nu obții ceea ce îți dorești fiindcă intențiile tale sunt amestecate, confuze sau contrarii cu ceea ce spui că vrei. Când îți clarifici intențiile, rezultatele dorite vor urma.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Nu poți deveni o persoană mai bună. Poți doar să descoperi că ești o persoană mai bună.

Toată durerea umană este un rezultat care izvorăște din frică și toată bucuria umană, vindecarea și succesul pe care le simțim vin din iubire. A echilibra ambele situații ne ajută să găsim echilibrul în viață. Fiecare moment este o alegere între cele două. Dacă putem recunoaște acest fapt și ne putem antrena mințile să aleagă iubirea în locul fricii, totul se schimbă și suntem capabili să găsim echilibrul în viață.

Viața nu îți cere să faci sacrificii sau să îți compromiți bucuria ca să obții ceea ce îți dorești. Bucuria este ceea ce îți dorești așa că atunci când alegi în armonie cu ea, îți îndeplinești scopul în viață.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Foto homepage: Machekhin Evgenii /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri