11 Martie 2019 publicat în Lifestyle 45 share-uri

Din nefericire, mulți trăim pe pilot automat....

Suferinţa este rezultatul agăţării (de lucruri).

“În călătorii, afaceri, și multe situații de viața, cu cât mai mult pui dorință către nevoile sau interesele materiale, cu atât mai mult va crește nevoia și interesul către altele noi. În acest ritm, nevoile nu se vor termina. Acest timp de continuitate atrage suferința sau nemulțumirea cu ce ai”, explică Alexandru Pleșea.

Prietenia este cea mai ȋnaltă formă de iubire.

“Prietenia are nevoie de timp, are nevoie de încredere și de răbdare. Oferă ce aștepți într-o prietenie. Oferă ce crezi că îi face bine prietenului tău. Traseul prieteniei este calea spre căsătoriile de lungă durată, spre colaborările lungi, spre afaceri si relații de succes”, consideră specialistul.

Oamenii dificili sunt cei mai buni profesori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

“Rezonabilul nu poate fi profesor desăvărșit. El este normalitatea, comportamentul obișnuit și nu poate ieși în evidență. Nerezonabilul poate fi un instructor, un trainer, un speaker, un profesor, tocmai din motivul viziunii neobișnuite și a dorinței de împărtașire a informațiilor în moduri cu totul și cu totul noi și diverse”, declară psihologul.

Poți fi recunoscător pentru oricine și pentru tot.

“Recunoștința este injecția spre fericirea ta. O poți oferi oriunde și oricând dorești. În timp ce ești recunoscător, corpul tău emană dopamină și serotonină, neurotransmițătorii asociați stării de bine și de fericire”.

* Alexandru Pleşea este sociolog, psihoterapeut, hipnoterapeut şi trainer în programare neuro-lingvistică. A studiat natura minţii umane în trei sisteme educaţionale diferite – Statele Unite ale Americii, Marea Britanie şi România şi de peste 10 ani organizează cursuri şi traininguri în România.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Foto homepage: Valery Brozhinsky /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri