12 Martie 2019 publicat în Lifestyle 27277 share-uri

Moartea fizică nu ne desparte și energetic. Uneori iubirea este atât de pură și de profundă încât învinge timpul, planurile și chiar moartea biologică umană.

Chiar dacă uneori cei pe care îi iubim nu mai sunt fizic printre noi nu înseamnă că ei nu au un loc aparte în sufletul nostru sau că nu mai există în infinitatea universului și a planurilor. Moartea fizică nu ne desparte și energetic. Uneori iubirea este atât de pură și de profundă încât învinge timpul, spațiile, planurile și chiar moartea biologică umană. Suntem uniți prin forța iubirii și fire invizible care sunt dincolo de capacitatea noastră de percepție. Nu poate exista o separare totală între cele două lumi. Este un mare semn de dragoste și al legăturii emoționale puternice care a fost între voi când cineva care nu se mai afla în aceeași plan fizic cu tine încearcă să îți transmită ceva.

Foto: Lens of Adventure /Shutterstock
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Modalitățile prin care cei dragi încearcă să ne spună că ne iubesc, că se gândesc la noi, că tot suntem interconectați, că ei sunt acolo, sunt multiple. Acești “reminderși” pot fi de factură palpabilă, concretă, sub forma obiectelor, sau de natură imaterială, sub forma senzațiilor, mirosurilor, a coincidențelor.

Se poate întâmpla, de exemplu, că atunci când îți este dor de cineva care nu mai este în această lume sau te gândești la ea intens să vezi deodată pe stradă un chip sau o persoană care seamănă izbitor cu persoana ta dragă sau ceva din persoana acesteia (poate fi un gest, ochii, zâmbetul, vocea etc) să îți amintească puternic de ea.

Așa numitele “coincidențe”, mai degrabă sincronicități, pot fi un alt mijloc prin care cei dragi încearcă să ne amintească că nu ne-au uitat. Spre exemplu, suntem într-un magazin și se întâmplă să cumpărăm un produs care ne place și apoi să observăm că are numele persoanei respective pe el. Sau se întâmplă să te gândești la persoana respectivă în acea zi și pe stradă să vezi o reclamă la un produs/ parfum (sau orice alt obiect) pe care îl folosea în mod frecvent sau care îi plăcea mult. Sau să simți venind dintr-un restaurant pe lângă care ai trecut mirosul mâncării sale preferate (mirosurile sunt îndeosebi asociate cu memoria afectivă). Sau, chiar atunci când te gândeai la persoana respectivă, să cauți cu totul altceva în casă și să dai peste un obiect care i-a aparținut (uneori îl poți găsi chiar într-un loc neașteptat, cu totul altul decât cel în care știai că l-ai plasat).

Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

Muzica a avut un rol extrem de important în istoria rasei umane, este o formă de comunicare la fel de importantă și astăzi ca acum 70.000 de ani. Muzica influențează activitatea neuronală, a jucat dintotdeauna rolul unui liant tribal și social astăzi și este una din căile cu care ajungi cel mai repede la inimă și emoțiile cuiva. Nu întâmplător mamele le cânta bebelușilor încă din burtică, conexiunea care se creează prin intermediul muzicii este fantastică. De asemenea, multe cupluri au “melodia lor”, o melodie pe care au dansat prima oară, care le stârnește emoții și conexiuni puternice și care rămâne puternic amprentată în memoria afectivă. De aceea, să nu ți se pară ciudat dacă auzi la radio sau venind dintr-o mașină în trecere melodia preferată a persoanei respective sau chiar “melodia voastră” într-un moment în care te gândeai la ea. Muzica ne leagă indiferent de planurile în care ne aflăm.

7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței
Animalele sunt cele mai apropiate de sufletul omului, sunt deosebit de simțitoare și cu o intuiție extraordinară și uneori dragostea pentru ele ne unește și mai mult. De aceea, se poate întâmpla ca cei dragi să încerce să îți trimită un mesaj prin intermediul lor. Spre exemplu, dacă persoana respectivă iubea foarte mult căprioarele, se poate întâmpla ca tocmai atunci când te gândești la ea, o căprioară să taie calea mașinii tale. Sau, din senin, să se apropie de tine un câine din aceeași rasă pe care o iubea persoana respectivă și să aducă izbitor cu câinele pe care aceasta l-a iubit ca aparență și enrgie. Sau o pasăre (chiar și un fluture) se poate apropia de pervazul tău, se poate așeza în palma ta sau chiar intră în locuință în momentul în care te gândeai la persoana respectivă, făcând ceva neobișnuit ca să îți atragă atenția. Spiritual vorbind, păsările și insectele sunt mesageri divini și mesageri între lumi.
Test de dragoste: Ce semn arată că sunteți suflete pereche? Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Semnele sunt peste tot, trebuie doar să fim deschiși să le vedem. Indiciile pot fi și de natură imaterială, dar să se manifeste în imediata noastră apropiere precum ar fi o rafală de vânt într-o zi senină, din senin, chiar în clipa când te gândeai la persoana respectivă. Sau în grădina ta să înflorească o floare iubită de persoana ta dragă, chiar de ziua ta/sa de naștere sau într-o zi cu o semnificație importantă pentru voi amândoi (ziua căsătoriei, ziua de naștere a copilului vostru etc).

Foto int 2: Chumakova Nataliya /Shutterstock

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri