12 Martie 2019 publicat în Lifestyle 27328 share-uri

Moartea fizică nu ne desparte și energetic. Uneori iubirea este atât de pură și de profundă încât învinge timpul, planurile și chiar moartea biologică umană.

Visele reprezintă poate calea cel mai des întâlnită în care cele două planuri se pot intersecta și comunică pentru un scurt moment căci în vise ne aflăm cumva la granița dintre lumi. Se poate întâmpla să visezi persoana respectivă vorbind cu tine, făcând ceva, încercând să comunice cu tine, să te prevină în legătură cu ceva, să îți dea o veste (de obicei o veste bună) sau să îți transmită un mesaj și face acest lucru fie verbal, fie telepatic.

Spre deosebire de alte vise pe care dimineață le dăm imediat uitării, aceste vise au un impact puternic, sunt foarte vivide și ne rămân în minte mult timp. Senzația de după un astfel de vis este de bine și de confort. Visul respectiv te face să te simți în siguranță, protejată. Chiar dacă persoana respectivă nu mai este fizic lângă tine, cumva știi că ei îi este bine acolo unde este și că te iubește și îți este alături.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Foto: Jakub Grygier /Shutterstock

Se spune că și curcubeiele sunt o punte de legătură între lumi și o manifestare a iubirii divine. Atunci când simți nevoia prezenței fizice a persoanei respective sau ai nevoie de îndrumare din partea lui Dumnezeu sau îți dorești în adâncul inimii tale ca acea persoană să îți fie alături și te îndrume, sesizarea unui curcubeu la scurt timp după aceste gânduri este un semn că nu ești singură, că ești susținută de persoana respectivă și de divinitate.

Monedele pe care le găsim pe strada întâmplător, de mai multe ori, în locuri total neașteptate, având o anumită semnificație pentru tine și persoana respectivă (ați găsit împreună o astfel de monedă, era colecționară de monede etc) pot semnala și ele încercarea de comunicare dintr-un alt plan. Poate că reprezintă un mesaj al prosperității sau că totul va fi bine pentru tine din punct de vedere financiar sau pot fi un semn să îți conștientizezi mai mult propria valoare.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Caria dentară – ce este și cum se tratează
Foto: Pheelings media/ shutterstock.com

Ți s-a întâmplat să te frământe o problemă și să îți dorești să primești niște răspunsuri chiar în clipa în care aveai mare nevoie de ele? Sau să te gândești cum ar aborda persoana respectivă problemă, ce sugestii/ sfat ți-ar da ea și să primești răspunsul într-o formă neașteptată chiar prin copilul tău? Se poate întâmpla ca copilul tău să îți ofere, într-un mod total neașteptat, înțelept și profund, chiar răspunsul la întrebarea ta. Se spune că sufletele celor dragi se conectează mult mai ușor cu copiii deoarece aceștia trăiesc în momentul prezent, nu judecă și sunt mai mult în legătură cu simțurile lor intuitive.

Foto homepage: titoOnz /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri