28 Februarie 2019 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Vei iubi oameni pe care îi vei pierde și vei găsi și oameni care vor rămâne și pe care îi vei iubi fără timp limitat.

Prin urmare asta este viața ta și vei fi de ambele baricade, și confuz, și mișcat de ea.

Vei experimenta lucruri care te vor inspira și îți vor da aripi, dar și lucruri ce te vor face să te simți în viața asta ca într-o cutie: nefăcută pentru dimensiunile și mărimile tale.

Vei iubi oameni pe care îi vei pierde și vei găsi și oameni care vor rămâne și pe care îi vei iubi fără timp limitat. Apreciază-i și lasă-i să afle ce simți pentru ei. Lumea duce lipsa de atenție și iubire. De ce să nu împărtășești frumosul trăirilor tale cu ei, reprezentanții și declanșatorii trăirilor tale!?

Vei avea momente când vei râde până la lacrimi și vei simți dureri în feluri în care nici nu îți poți imagina.

Vei fi epuizat de tot haosul acestei lumi ca apoi să fii aprins de viață, culoare și bucurie de tot ce e în această lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită
Foto: Rock and Wasp /Shutterstock

Vei fi rănit și vei răni. Chiar și atunci când o vei face fără intenție, chiar și atunci când altul nici nu își va da seama de ce a făcut. Și culmea, uneori tu vei fi cel care vei face răul fără să îți dai seama că ai greșit.

Va trebui să renunți uneori la lucruri pentru care te-ai zbătut și ai mers până în pânzele albe - dar nu, va veni momentul când vei pune stop- nu merită să mergi mai departe ca mai apoi să fii în acele situații în care chiar dacă vei simți că nu mai poți să îți folosești și ultima picătură de energie pentru a câștiga: fă-o! Nu vei regreta! ȘI întodeauna vei mai avea acel gram de energie ca să faci ce ai de făcut. Nu uita!

Și uneori va trebui să îți găsești puterea în a-ți da libertatea de a fi singur și în a te simți pierdut. Căci crede-mă,vei fi! Dar asta e viața ta. Viața ta și a mea. Impredictibilă, dezordonată, care te va pune la pământ și te va purta pe culmi unde vei arde ca o torță de soare - amintește-ți că orice va fi, ai să te descurci și ai să fii mulțumit la sfârșitul ei de toate prin câte ai trecut.

Vei supraviețui! Și mai mult de atât - vei trăi - o vei trăi!

Căci e viața ta, e unică și e surprinzător de surprinzătoare!

* de Alexandra Șerbanviatanevindeca

Foto homepage: By AboutLife /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri