28 Februarie 2019 publicat în Lifestyle 43 share-uri

Cadouri de Mărțișor pentru el? Îți venim în întâmpinare cu câteva propuneri menite să îți salveze timp, energie și mai ales să se potrivească oricărui buget de care dispui.

Mărțișorul marchează sosirea primăverii și este o sărbătoare reprezentativă pentru cultura românească. Femeile și fetele primesc diverse podoabe legate cu șnur împletit dintr-un șnur de fir alb și roșu pe care le poartă de 1 Martie. Cumva, toată această sărbătoare a primit reinterpretări de-a lungul timpului și se oferă cadouri dintre cele mai inedite, astfel că bărbații aleg să dăruiască femeilor din viața lor altfel de atenții.

Lucrurile nu stau diferit nici invers, astfel că și doamnele se orientează către altfel de cadouri de Mărțișor pentru el. Câteva recomandări îți facem noi mai jos, dacă ai nevoie de ceva idei.

Tricouri etnice cu motive românești

Cine spune că de Mărțișor bărbații nu primesc cadouri? Ei bine, noi am găsit un tricou foarte simpatic, care imită ia pentru dame. Dacă îi plac tradițiile, ținutele atât amuzante cât și practice, atunci un tricou etno cu model imprimat care imită broderia românească, atunci s-ar putea să îți placă foarte multă această propunere. Desigur, poți alege dintre un maiou, hanorac sau bluze cu mâneci lungi și scurte - culoarea fundalului poate varia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Le poți vedea aici

De Mărțișor oferă-i un set joc de șah cu piese originale și cutie din lemn

Dacă este pasionat de jocurile clasice, iar board games-urile nu sunt chiar o opțiune pentru el și șahul este o încântare și relaxare, atunci îi poți oferi de Mărțișor un set original de joc. Acesta include piese de joc și o cutie superbă din lemn exotic indian. În interior este material catifelat cu partiții pentru depozitare - realizat manual, deci cu siguranță o atenție specială pentru cineva drag (soț, tată, bunic, prieten).

Îl poți comanda de aici

Aparat de bărbierit clasic din cron și crom: un cadou practic pentru bărbați

Tot din categoria cadouri de Mărțișor pentru el, credem că s-ar potrivi niște produse de îngrijire. Un aparat original de ras din cron și crom de la brandul de lux Truefitt & Hill - cu o vechime de două secole - ar putea fi ceva foarte interesant. Este parte dintr-o colecție de produse realizate manual, cântărit cât să fie exact cât trebuie pentru ușurința în manevrare.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Îl poți comanda aici

Cursuri de inițiere în călărie: cadou de 1 Martie

Un sport nobil, o activitate plină de eleganță - echitația. Dacă știi că îi place sportul și o activitate fizică i s-ar părea potrivită pentru un weekend, de 1 Martie îi poți oferi celui drag un cadou aparte - cursuri de inițiere în călărie. O modalitate mulțumitoare pentru a redescoperi libertatea și relaxarea, cununate de o experiență făină. Îți va mulțumi și probabil că va vrea să continue.

Detalii despre ofertă găsești aici

Ghid pentru vinuri - îl poți surprinde de Mărțișor

De 1 Martie pentru bărbați un cadou interesant ar fi un ghid pentru vinuri. Până la urmă nu trebuie să fie băutor avid de vinuri ca să știe să aprecieze o licoare bună atunci când o gustă. Până la urmă aici ai putea avea și tu de câștigat, pentru că cinele romantice s-ar transforma în ceva mai elegant. Ghidul pentru vinuri (format paperback) semnat de un cunoscut somelier Richard Betts va fi o scuză perfectă pentru a se cunoaște tainele fiecărui vin.

Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Îl poți comanda aici

Fotoliu puf tip sac pentru relaxare

Ei bine, un cadou de 1 Martie pentru bărbați ar putea fi... un fotoliu. Poate părea puțin riscant, dar credem că după o zi de muncă sau când are o seară de gaming cu băieții, ar avea nevoie de o zonă doar a lui unde să se simtă bine. Fotoliul puf albastru regal tip sac este prevăzut cu sistem de prindere tip velcro și se poate desface pentru a se transforma într-o saltea confortabilă.

Îl poți comanda aici

Foto homepage: By wavebreakmedia /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri