7 Februarie 2019 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Dacă ai peste 40 de ani, tu ce sfat i-ai da unei femei de 20 de ani?

Înțelepciunea vine cu vârsta și acest lucru ni-l demonstrează și femeile trecute de 40 de ani care au răspuns provocării de a le da un sfat tinerelor femei aflate la început de drum. Dacă ai peste 40 de ani, tu ce sfat i-ai da unei femei de 20 de ani?

Toate aceste sfaturi au fost strânse via Twitter.

Nu mai pune la suflet!

1. Am 62 de ani și i-aș spune că lucrurile se îmbunătățesc pe măsură ce îmbătrânești. Acum simt că sunt mai productivă și mai activă decât oricând. Și să nu mai pună la suflet nimic.

2.    Pleacă de lângă el după prima minciună.  

Nu alerga după cei care nu te vor!

3.    Nu alerga niciodată după cineva care nu te vrea. Nu alerga nici după joburi și nici după bărbați. Nu implora atenția nimănui.

4.    Mergi acolo unde ești dorită, creează-ți propriile oportunități și nu aștepta niciodată să îți dea cineva aprobarea pentru ceva ce vrei să faci. Nu uita de valoarea ta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Ai grijă cu băieții răi

5.    Băieții răi nu sunt nici sexy, nici amuzanți. Sunt oameni răi, care într-un fel sau altul vor sfârși prin a te răni.

Cu banii economisiți poți să faci alegeri

6.    Economisește mai mult, călătorește mai mult, spune NU mai des, spune ceea ce simți, atunci când simți.

7.      Economisește bani, aceștia îți vor permite să faci mai ușor, alegeri necesare: să pleci de la un job nesatisfactor sau dintr-o relație care nu mai merge.

Foto: Shutterstock/y Rawpixel.com

8.    Pentru persoana potrivită nu va trebui să renunți la absolut nimic din ceea ce ești tu.

9.    Nu mai încerca să faci pe toată lumea fericită. Și de asemenea, nu mai alerga după lucruri materiale, nu aduc fericirea. Ai grijă de banii tăi.

10.    Bucură-te de corpul tău. Nu vei mai avea același trup după 40 de ani.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ghid pentru alegerea mobilierului interior Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

11.       Instinctele tale sunt corecte.

12.      Cunoaște-te pe tine însăți. Cunoaște-ți punctele forte și aplică-le în orice domeniu în care activezi. Ai mai multă încredere în tine.

Fugi din situațiile toxice

13.      Fugi din situațiile toxice: munca, relații. Stresul face foarte mult rău. Și.. doar fiindcă anumiți oameni fac parte din familia ta, nu înseamnă că ei nu sunt toxici.

14.      Mergi la terapie. Te va ajuta să te descoperi și să devii mai puternică în interiorul tău. Cu încredre de sine ne caldim visurile.

15.     Fii propria ta versiune de femeie mișto. Dacă îți este greu să faci acest lucru, încurajează-te ca și când ai vorbi cu nepoata ta de 5 ani.

16.      Nu te mai gândi atât la bărbatul ăla. Fie că te iubește sau nu, nu sunt prea multe lucruri pe care le poți face ca să schimbi acest lucru.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

17.      Fii mai îndrăzneață. Cel mai rău lucru care poate să ți se întâmple este să primești ca răspuns - “Nu”.

Foto homepage: Shutterstock/ asife


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri