Puterea Iubirii de sine: Citate despre Iubirea de Sine care îți vor crește Stima și Încrederea în sine

8 Februarie 2019 publicat în Lifestyle 267 share-uri

Ce este iubirea de Sine și de ce este atât de important să ne iubim pe noi înșine/ însene?

Ce este iubirea de sine și de ce este atât de important să ne iubim pe noi înșine/ însene? Aceste citate ne vor deschide ochii asupra importanței iubirii de sine, ne vor învăța să ne valorificăm și să ne apreciem mai mult, ne vor arăta ce înseamnă iubirea de sine de fapt și cum o putem implementa mai bine în viețile și în relațiile noastre.

Citate despre Iubirea de Sine care îți vor crește Stima și Încrederea în sine

“Tu însuți, la fel ca oricine altcineva din marele univers, îți meriți propria iubire și afecțiune.” (Buddha)

“Iertarea nu este doar despre absența mâniei. Cred că este și despre prezența iubirii de sine, când de fapt începi să te prețuiești.” (Țara Westover)

“Dacă doar ai putea vedea cât de important ești pentru viețile celor pe care i-ai întâlnit… nici nu ai visat cât de important poți fi pentru ceilalți…. Cu fiecare persoană pe care o întâlnești, lași ceva din tine în întâlnirea cu ea.” (Fred Rogers)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

“Totul este despre a te îndrăgosti de tine însuți și a împărtăși această dragoste cu cineva care te apreciază în loc să cauți o dragoste care să compenseze pentru un deficit de iubire de sine.” (Eartha Kitt)

Foto: Focus and Blur /Shutterstock

“Oamenii se măgulesc pe ei înșiși crezând că greșelile și defectele lor sunt întotdeauna prezente în mintea altor oameni de parcă ar crede că lumea le contemplează întotdeauna virtuțile și farmecele individuale.” (Elizabeth Gaskell)

“Câteodată ne îndrăgostim de ceilalți nu fiindcă îi iubim sau îi înțelegem cu adevărat, ci pentru a ne distrage atenția de la propria suferință. Când învățăm să ne iubim și să ne înțelegem pe noi înșine și avem cu adevărat compasiune pentru noi înșine, atunci putem cu adevărat iubi și înțelege o altă persoană.” (Thich Nhat Hanh)

“Cei mai frumoși oameni pe care îi cunosc sunt cei care au cunoscut înfrângerea, care au cunoscut suferința, care au cunoscut lupta, care au cunoscut pierderea, și și-au găsit drumul printre toate acestea. Aceste persoane au o apreciere, o sensibilitate și o înțelegere a vieții care îi umple de compasiune, bunătate și iubire.” (Elizabeth Kubler-Ross)

“Nu te baza pe altcineva pentru a te face fericit și a te respecta. Doar tu poți fi responsabil pentru asta. Dacă nu te poți iubi sau respectă tu însuți – nimeni altcineva nu va fi capabil să facă asta. Acceptă cine ești în totalitate, cu bune și rele și fă schimbările pe care TU le vezi potrivite pentru tine – nu fiindcă altcineva vrea ca tu să fii altfel.” (Stacey Charter)

“Poți fi cea mai frumoasă persoană din lume și toată lumea să vadă doar lumină și curcubeie când se uita la tine, dar dacă tu însuți nu o știi, toate acestea nu contează. Fiecare secundă pe care o petreci îndoindu-te de propria valoare, fiecare moment pe care îl folosești pentru a te critica pe tine este o secundă de viață pierdută, este un moment din viață irosit. Nu este ca și cum ai fi aici pentru totdeauna așa că nu pierde nicio secundă, nu irosi niciunul din momentele tale.” (C. JoyBell C.)

Mai multe citate despre iubirea de sine pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri