25 Ianuarie 2019 publicat în Lifestyle 20 share-uri

Cum ar arăta o călătorie în care vizitezi două țări? Cum ar fi să mănânci dimineața patiserie franceză, iar seara să savurezi un pahar cu vin italian?

5. Torino (Italia) – Lyon (Franța)

După câteva zile de răsfăț petrecute între granițele unui oraș italian, Franța ar începe să se contureze în planul de călătorie tot mai bine.

Shutterstock

Și, în caz că ai vizitat deja Nisa sau un cadru pitoresc încadrat de hectare de vie te atrage mai mult decât plajele însorite de pe Coasta de Azur, Lyon poate fi destinația care să se alăture, fără să dezamăgească, traseului tău de călătorie. În plus, Lyon se află la o distanță de patru-cinci ore de autobuz față de Torino.

6. Lyon (Franța) – Geneva (Elveția)

Există câteva motive pentru care Lyon atrage în general curiozitatea călătorilor. Probabil primul este datorat celebrelor bouchon-uri, restaurante lyon-eze de secol XVII, un soi de locașuri gastronomice. După o astfel de experiență culinară, continuă cu o plimbare în ritm propriu prin centrul vechi. Acesta este unul dintre cele mai bine conservate colțuri de medievalitate europeană, iar străzile pietruite, buticurile, barurile și restaurantele cu vin de calitate te pot face să-ți dorești să pierzi avionul spre casă. Totodată, pe râul Sena se organizează, din aprilie până în octombrie, croaziere spectaculoase, cu iz de cultură și vacanță.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Totuși, Geneva se află la două ore distanță de Lyon. Dacă îți zboară gândul la Alpii elvețieni, apele reci și curate ce umplu Lacul Geneva, natura proaspătă din parcurile orașului, continuă-ți călătoria în Elveția. Aici poți descoperi, de asemenea, 400 de brânzeturi elvețiene și celebra ciocolată.

Atât călătorii cu experiență, cât și cei la început de drum știu că unul dintre principalele ingrediente pentru o călătorie reușită este curiozitatea. Adăugând la aceasta planificarea în avans, avem baza pentru a descoperi o lume largă. Totodată, pentru cei care aceasta înseamnă să vadă cât mai mult cu cât mai puține cheltuieli de timp și de bani, funcția Multi-city, disponibilă gratuit în motorul de căutare momondo, le permite să găsească cele mai bune opțiuni de zbor pentru destinațiile pe care vor să le descopere. Pentru că prețurile variază în funcție de datele de călătorie, românii pot compara, folosind funcția Multi-city, destinația de plecare cea mai avantajoasă dintre, de exemplu, două orașe din țări diferite și, astfel, ei pot planifica traseul final potrivit cu timpul și bugetul de care dispun”, a declarat Mircea Giurcă, reprezentantul momondo în România.

Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Foto homepage: eldar nurkovic /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri