25 Ianuarie 2019 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Să ne acceptăm și să ne iubim cu tot ceea ce presupune acest verb: acceptarea părților întunecate, îndepărtare și spații, apropiere și mangâiere; plânsete și acceptări, comunicare și tăcere.

de Alexandra Șerban

Te-am chemat și m-ai urmat.  Am fost nebună. Însă ceva din noi ne-a ținut împreună… la atâtea ore depărtare, prin ani în care sufletele nu ni s-au ridat. De fiecare dată când vorbesc cu tine copilul din mine râde și lumina se așterne pe ființa mea. Cât suntem aici nimic nu e terminat. Există o soluție și un timp ce ne-a fost doar nouă alocat.
Fii bun cu mine!
Fii blând și binecuvântat!
Lasă-mă să-ți fiu lumină, țărm și noaptea când poveștile își cer dreptul bine meritat!
Iartă-mă. Și hai de azi să ne bucurăm împreună. Unul de altul. De tot ce ne așteaptă de acum. De tot ceea ce clădim începând de acum. Nou. Început. De la capăt. Renasteri precum pasărea Phoenix.
Să ne cunoaștem altfel.
Din nou.
Aici.
Acum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

iubire, un nou inceput Shutterstock

Să ne înțelegem și să fim. Apropiați și prieteni înainte de toate. Așa cum se țin picii de 5 ani de mâini și se privesc în ochi. Cu atâta dragoste și candoare, cu atâta naturalețe și splendoare. Cu atâtea ingeniozitate și deschidere. Cu o iubire ce învie și aduce la viață, desface și încălzește tot ceea ce nu mai avea viață.

Să ne acceptăm și să ne iubim cu tot ceea ce presupune acest verb: acceptarea părților întunecate, îndepărtare și spații, apropiere și mangâiere; plânsete și acceptări, comunicare și tăcere; țipete și îndoială însă toate, dar toate împărtășite. Fiindcă… fiindcă suntem oameni, iubire, și oamenii au dureri și tristeți, însă viața ne vindecă și ne aduce împreună în cele mai potrivite conjuncturi pentru a ne echilibra și a ne elibera.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

De azi eu cu tine întindem mâinile spre apusurile nesfârșite. Privite în perechea ochilor căprui și negri, albaștrii și verzi, strălucitori și umbriți de gene și de lacrimile curse.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri