11 Ianuarie 2019 publicat în Lifestyle 476 share-uri

Începe-ți noul an într-un vibe pozitiv, cu o minte clară și un subconștient bine setat astfel încât să îți creezi unul dintre cei mai buni ani ai vieții tale.

12. În acest an, sunt pregătită și deschisă să trăiesc cum pot eu mai bine, bucurându-mă de fiecare zi din an și de fiecare moment. Viața mea devine din ce în ce mai frumoasă cu fiecare zi, fiecare zi îmi revărsa bucurie și entuziasm în suflet.

13. Cu fiecare zi care trece, devin din ce în ce mai mult ceea ce sunt eu cu adevărat. Iubesc cine sunt. În mod egal, iubesc persoana care devin.

14. În fiecare dimineață din 2019 în care mă dau jos din pat, întâmpin ziua cu energie pozitivă și cu bucurie.

15. În fiecare noapte din 2019 în care mă duc la culcare mulțumesc și sunt recunoscătoare pentru toate binecuvântările, lucrurile și oamenii din viața mea.

16. Munca mea îmi aduce bucurie și prosperitate. În acest an, sunt gata să primesc toată abundența pe care lumea are să mi-o ofere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

17. În acest an, las deoparte orice urmă de stres, griji, anxietate, și încerc să iau lucrurile așa cum sunt, fiind cea mai bună versiune a mea. Muncesc pentru ceea ce îmi doresc, dar încetez să mai opun rezistența vieții în vreun fel. Știu că schimbările apar atunci când voi fi pregătită pentru ele. Și sunt chiar acum.

18. Fiecare experiență prin care trec în acest an este înspre binele meu, înspre evoluția mea, înspre binele meu cel mai înalt. Viața mă iubește și eu o iubesc pe ea. Ce experiența minunată este viața mea zi de zi, de zi!

19. Mi-am început anul oferind și primind iubire și în fiecare zi voi continua la fel.

Foto homepage: By Nokuro /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri