19 Decembrie 2018 publicat în Lifestyle 1518 share-uri

Ne uităm, ne jucăm și alegem un fulg. Este fulgul care ne spune cele mai interesante lucruri despre noi și personalitatea noastră!

Dacă ai ales fulgul nr. 4

Ești o persoană inteligentă și deschisă, dar în același timp și o fire rațională, practică, analitică. Îți place să găsești soluții pentru orice. Nu te lași deloc descurajat în caz de nereușită, ba chiar te ambiționeziși mai mult să încerci, să te perfecționezi. Îți place totodată să despici firul în patru, să ajungi până în miezul lucrurilor, să vezi ceea ce se află dincolo de înveliș. Ai un mod sănătos de a judeca lucrurilor și prietenii se pot baza întotdeauna pe tine pentru un sfat pertinent și obiectiv. Iubești adevărul și întotdeauna îl vei spune și susține, chiar dacă îi poate deranja pe cei din jur. Nu te lași intimidat de aparențe sau viziuni înguste, căci ești făcut să strălucești. Iei deciziile cele mai bune cu rapiditate și eficientă, cu o încredere în sine care îi face pe mulți să te admire.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Dacă ai ales fulgul nr. 5

Ești o fire care iubește nespus libertatea și ești atrasă de experiențele noi și de călătorii. Îți place să explorezi, să vizitezi, să înveți, să fii învățat, să cunoști, să explorezi, să trăiești. Ești un talentat cititor de suflete. Ai o mare capacitate de empatie și ai darul de a vedea și de a-i înțelege pe cei din jurul tău așa cum ar face-o cel mai mult psiholog. Intuiția ta extraordinară te face să vezi dincolo de suprafețe, în profunzime, de aceea de multe ori vei atrage de partea ta simpatia tuturor paturilor sociale, dar mai ales a celor defavorizate. Ești o fire socială, dar prietenii tăi adevărați nu sunt mulți, însă dispuși să te ajute oricând ai avea nevoie.

Dacă ai ales fulgul nr. 6

Ești o fire adaptabilă, flexibilă, creativă, care nu se teme de noutate și de nou, ba chiar le adopți cu încredere. Ai un farmec aparte, ceea ce te face extrem de atrăgător, cu precădere în ochii persoanelor de sex opus. Chiar dacă analizezi și întorci o problemă pe toate părțile, iei deciziile importante cu dificultate și de multe ori te răzgândești. Ai un sistem propriu de valori după care te ghidezi, dar ești întotdeauna deschis să preiei de la ceilalți ceea ce potrivește personalității și structurii tale interioare. Îți place să îți demonstrezi punctul de vedere, dar în același timp îi lași pe ceilalți să își expună teoriile și ideile căci crezi în dreptul liber la exprimare.
Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri