Si la bradutii decorati clasic si la cei decorati neconventional, ne punem la bataie tot entuziasmul si creativitatea pe care le avem la dispozitie pentru a crea un brad de poveste, care sa ramana imortalizat in amintirile si fotografiile noastre. 

Clasici sau neconventionali, bradutii de Craciun se pot transforma cu usurinta in atractia principala a casei, aducand magia Sarbatorilor mai aproape de sufletele noastre. Si la unii si la altii, ne punem la bataie tot entuziasmul, imaginatia si creativitatea pe care le avem pentru a crea un brad de poveste, care sa ramana imortalizat in amintirile si fotografiile noastre.

Recunosc ca am o predilectie pentru bradutii de Craciun decorati in mod traditional (reinterpretat) si nu pot simti bucuria Sarbatorilor decat atunci cand in bradut pot zari conuri, stelute, globulete, fundite, panglici, pene, scoici, jucarii, bomboane, decoratiuni mai mult sau mai putin sclipitoare, culoare si culori, tot glitterul si spectaculosul care imi lipsesc in timpul anului si pe care mi-as dori sa le vad agatate de brad in ultima luna. Ah, si cireasa de pe tort... nu, nu este steaua din varful bradului, ci luminitele magice, sclipiricind in intuneric in toate modalitatile pamantului.

Citeste si:
Pisicuțele și Crăciunul: Compilație amuzantă de sezon
Pisicuțele și Crăciunul:...

V-am propus si voua ca inspiratie 20 de idei de decorare a bradului de Craciun. Veti regasi printre imagini braduti decorati clasic, dar si alternativ si neconventional. Optati pentru varianta care va place si aduce spiritul Craciunului la voi in case.

Foto: Alexander Tolstykh /Shutterstock

Citeste si:
Cum împăturim șervețelele pentru masa festivă de Crăciun: 17 Metode
Cum împăturim șervețelele...
Foto: zakharov aleksey /Shutterstock

Foto: Steve Heap /Shutterstock

Foto: Favore Studio /Shutterstock

Foto: Fusionstudio /Shutterstock

Foto: Africa Studio /Shutterstock

Foto: Africa Studio /Shutterstock

Foto: Sephirot17 /Shutterstock

Foto: Fabrizio248 /Shutterstock

Foto: Maglara /Shutterstock

Foto: Eugeniya Pavlenko /Shutterstock

Foto: Africa Studio /Shutterstock

Foto: LightField Studios /Shutterstock

Foto: Rakic /Shutterstock
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri