19 Decembrie 2018 publicat în Lifestyle 1518 share-uri

Ne uităm, ne jucăm și alegem un fulg. Este fulgul care ne spune cele mai interesante lucruri despre noi și personalitatea noastră!

Dacă ai ales fulgul nr. 7

Ai un caracter frumos și ești un om de admirat pentru determinarea ta, pentru forța ta, pentru capacitatea ta de a muta munții din loc chiar și atunci când pare imposibil. Ai coloana vertebrală și spui lucrurilor direct pe nume, dar pe măsură ce înaintezi în vârstă, vei învăța să spui adevărul într-o formulă mai puțin brutală pentru urechile celorlalți. Încăpățânarea este defectul tău cel mai mare și ar trebui să înveți să mai lași de la tine. Chiar dacă ești o persoană afectuoasă și iubitoare, de multe ori vrei ca lucrurile să fie ca tine și cei dragi să îți urmeze sugestiile și ideile. Ești un luptător înnăscut și chiar și în ciuda unui destin mai puțin favorabil, vei reuși să ai o viață frumoasă, cu multe realizări și bucurii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Dacă ai ales fulgul nr. 8

Ai multe calități și talente și ești o persoană de încredere, în fața căreia ceilalți își pot deschide sufletul și încredința cele mai adânci secrete. Nu ești o persoană neapărat romantică, dar ești cu siguranță altruistă și de multe ori te pui pe tine pe un plan secundar de dragul persoanei iubite. Îți este teamă să încerci lucruri noi și de multe ori te gândești la ceea ce ar crede ceilalți pentru tine. Te simți în siguranță în zona ta de confort, dar cu persoana alături de mână, vei prinde aripi și vei căpăta mai multă încredere în tine. Cu toate acestea, lecția de viață a tinereții tale va fi aceea de a învăța independența și de a-i experimenta frumusețea de unul singur.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Dacă ai ales fulgul nr. 9

Ai o personalitate complexă și misterioasă. Când ceilalți au impresia că știu totul despre tine, nu încetezi să îi uimești arătându-le o altă latură a ta. Cu tine, nimeni nu se plictisește niciodată căci ești o sursă inepuizabilă de spontaneitate și voie bună. Îți place să îi faci pe cei din jurul tău să se simtă bine, însă uneori ai tendința de a avea prea multe așteptări de la oameni. Ești o fire relaxată în general și ai învățat să gestionezi eficient momentele de criză, dar de multe ori acestea te sleiesc de energie. Prin muncă și efort personal reușești să realizezi lucruri frumoase în viață. Totodată, ești un promotor al comunicării și un expert în comunicarea dintre oameni. Fire mai mult pragmatică, încerci să te dezvolți spiritual și să îți sondezi și adâncurile psihicului tău pentru a te cunoaște mai bine.

Foto: Feaspb /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri