19 Decembrie 2018 publicat în Lifestyle 1518 share-uri

Ne uităm, ne jucăm și alegem un fulg. Este fulgul care ne spune cele mai interesante lucruri despre noi și personalitatea noastră!

Dacă ai ales fulgul nr. 1

Ai o personalitate luminoasă și radiantă, ești ca un bulgăre de lumină pentru ceilalți oameni. Caracterul tău simplu, cald și sincer îi atrage pe ceilalți ca un magnet în jurul tău. Cu toate acestea, nu îți place să mergi pe cărări bătătorite de alții și de multe ori alegi în viață drumul cu cele mai multe provocări și obstacole. Ești un prieten loial, care ar merge până în pânzele albe pentru cei la care ții, dar și pentru lucrurile în care crezi.

Sufletul tău este dinamic, tânăr, naiv, atras de necunoscut, de locurile misterioase și de lucrurile frumoase. Ești o fire activă, dar afectuoasă și atrasă de ideea de familie. Iubești oamenii, dar te simți confortabil în grupuri mai mici, înconjurat de oameni cu care rezonezi. Te implici mult în ceea ce faci, trup și suflet, iar acest lucru poate fi obositor uneori. Ești o persoană sensibilă și tolerezi cu greu criticile și bârfele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Dacă ai ales fulgul nr. 2

Ești o fire bine ancorată în realitate și cu picioarele pe pământ. Îți plac lucrurile logice, raționale, și eviți pe care posibil conflictele căci te destabilizează. Ai o minte clară și îți place să te organizezi cum îți este ție mai bine. Firea ta meticuloasă și atentă la detalii te face să excelezi în domenii în care aceste trăsături ale tale sunt bine puse în valoare. A

i totodată un simț al umorului sclipitor, inteligent, completând firea ta mai emotivă și retrasă. Nu îți place să vorbești mult, dar cuvintele tale au greutate și un mare impact asupra celor din jur. Chiar dacă în aparență pari calm și detașat, de multe ori pe dinăuntru ești mâncat de gânduri și de anxietăți. Muzica este cea care te ajută să te relaxezi cel mai mult. Iubești cu fidelitate, îți place să te simți activ, nu suporți vulgaritatea.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Daca ai ales fulgul nr. 3

Ai o fire linistita si calma, emani forta si siguranta de sine, iti place frumosul in toate formele lui. Nu iti este usor sa iei decizii, dar atunci cand le iei, nimic nu te mai poate intoarce din drumul tau. Iti place sa lupti pana in panzele albe pentru visurile tale si nu te dai batut cu usurinta. Chiar daca iti place sa stai in banca ta, ai viziune si ai fler, iar ideile tale, atunci cand implementate, schimba in mod vizibil viata celor din jur. Esti o persoana rabdatoare si toleranta cu cei din jur si te enervezi greu, mai ales atunci cand iti sunt incalcate principiile sau vezi nedreptate in jurul tau.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri