Legea Atracției: 9 greșeli pe care le facem și astfel Universul nu lucrează în favoarea noastră

7 Decembrie 2018 publicat în Lifestyle 5175 share-uri

Oare Universul de ce nu a contribuit pentru a ne ajuta in indeplinirea dorintelor noastre?

5. Legea atracției: Practică mindfulness în fiecare zi

Mindfulness înseamnă practica prezenței. Suntem obișnuiți să nu trăim în momentul prezent, să ne lăsăm pradă gândurilor și emoțiilor care ne copleșesc. Dar momentele când reușim să ne conectăm la tot ceea ce e în jurul nostru în momentul prezent, înseamnă a ne conecta la curgerea firească a Universului. Orice mic moment de prezență totală – ca atunci când miroși o floare sau când te oprești conștient pentru a observa ce e în jurul tău, va contribui la îmbogățirea vieții tale. 

6. Legea atracției: Păstrează-ți pozitivitatea pe cât posibil

Este un obiectiv adesea destul de greu de îndeplinit, dar încearcă să aduci mai mult optimism în viața ta. Optimismul înseamnă încredere în viață și în darurile sale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

7. Legea atracției: Exprima-ți intențiile clar și cât mai frecvent posibil

Fii clar/ă cu privire la ceea ce îți dorești. Definește pentru tine însuți/însăți în primul rând ceea ce îți dorești de la viață și de la Univers. Nu da semnale mixte, fermitatea este cea care te duce pe drumul cel bun.

8. Legea atracției: Observă cele mai subtile semne

Universul comunică uneori în moduri foarte subtile. De exemplu, atunci când simți că lucrurile se întâmplă cu ușurință pentru tine, Universul îți semnalizează că te afli pe drumul cel bun.

9. Legea atracției: Acționează!

Nu te lăsa pradă delăsării și procrastinării. Normal că trebuie să lucrăm, să acționăm pentru ceea ce ne dorim. Universul ne ajută în acest proces al manifestării dar evenimentele sunt generate chiar de noi înșine, de alegerile, de eforturile și energia pe care noi o imprimăm dorințelor noastre.

Foto: Ivandrei Pretorius/ Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri