Obiectiv: În primul weekend din decembrie, ne-am întâlnit mai mulți prieteni, ca să realizăm primul brăduț de Crăciun al Sașei, o fetiță de un an.

Acest brăduț ne-a pus creativitatea la încercare, ne-a dat motiv să ne întâlnim și să ne simțim bine împreună și mai mult decât atât, ne-a bucurat știind că va aduce multă magie în casa bebelușei dragi.

Pentru că ne-a ieșit un brăduț de care suntem foarte orgolioși, vă propun și vouă să realizați acest Brăduț Eco, pentru casele voastre.

Aveți nevoie de:
- Crengi de diverse dimensiuni din parc;
- Sfoară normală și argintie/aurie;
- Fructe deshidratate tăiate feliuțe;
- Bețișoare de scorțișoară;
- Acrilic auriu/argintiu;
- Spray sau lipici cu sclipici;
- Instalație de lumini;
- Carton.

1. Fă o plimbare în parc și selecționează câteva crengi care vor reprezenta structura brăduțului tău. Ai nevoie practic de 5 crengi pe care le vei dispune în ordine descrescătoare ca lungime, de la cea mai lungă, care reprezintă baza, la cea mai scurtă, care va fi vârful brăduțului tău eco.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

2. Cumpără câteva fructe – portocale, grapefruit, măr, gutuie. Taie-le în felii de aprox 5-6 mm. Ca să le deshidratezi există mai multe soluții, dar cea mai simplă este de a le pune la cuptorul încins la o temperature mică (50 de grade); lăsați ușa ușor deschisă la cuptor sau o mai deschideți puțin din când în când, ca să iasă din umezeală (la cuptoarele cu ventilator doar deschideți ușa din când în când, nu e nevoie să o lăsați deschisă); verificați după o vreme fructle și dacă e timpul – le întoarceți și pe partea cealaltă.

3. Dacă ai prieteni entuziaști, invită-i pe la tine pe acasă și meșteriți împreună. Dacă nu, mergi la următorul pas – Trebuie să legi cu sfoară cele 5 crengi dispuse în ordine de la cea mai mare la cea mai mică, pentru a obține o formă de brad. Poți să pictezi parțial sau pe anumite porțiuni crengile cu acrylic auriu sau argintiu.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Decorațiunile:

4. Fructele uscate pictează-le cu spray sau lipici cu sclipici – vor deveni o încântare! Pune-le sfori argintii.

5. Leagă bețișoarele de scorțișoară cu sfoară argintie, două câte două.

6. Poți să realizezi și decorațiuni din carton – noi am adăugat niște triunghiuri și o stea pe care le-am picătat aurii.

7. După ce ai terminat deocrațiunile, agață-le în brăduțul tău.

8. La sfârșit, pune și instalația de lumini!

9. Bucură-te de magie la un pahar de vin fiert! :)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri