21 Noiembrie 2018 publicat în Lifestyle 319 share-uri

Luna plină de pe 23 noiembrie 2018 se va afla chiar la 0 grade în semnul Gemenilor, o cifră neutră, a începutului și a sfârșitului, ce ne conduce chiar în "zona zero" a destinului.

23 noiembrie 2018 - Lună plină în Gemeni: lăsăm trecutul în spate și mergem mai departe

Semnul Gemeni este un semn al dualității, un semn care nu stă deloc pe loc, ba din contră. El se adaptează cu ușurința noilor situații, este versatil și socializează cu ușurință. Tocmai de aceea nu este momentul potrivit pentru a rămâne stagnant în patternurile și ciclurile trecutului. Ni se cere chiar acum să acceptăm provocarea prezentului și să mergem mai departe cu tot ce presupune acest lucru.

Foto: Mykola Mazuryk /Shutterstock

În niciun caz nu trebuie să opunem rezistența schimbărilor, să le amânăm sau să ne speriem de ele chiar dacă până la următoarea lună plină a lui decembrie totul pare a se mișca într-un ritm ultrarapid, amețitor. Tot ce înseamnă dezamăgire, visuri spulbere, tipare de comportamente care nu mai servesc nimănui și în niciun caz sufletului trebuie lăsat în urmă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

La un nivel intelectual, Luna plină în Gemeni ne îndeamnă către cunoaștere, angajarea în activități noi și interesante, comunicarea cu oameni care te inspiră și de la care ai ce învăța, dezvoltarea sinelui prin lectură sau cursuri noi.

Cu determinare și demnitate, ne debarasăm de suferință, de vechi, de inutil, ca de o carapace prea grea pentru noi. Da, și apoi ne îmbrăcăm cu hainele noului. Ce a fost, a fost și indiferent de cât de mult ne reîntoarcem acolo, în trecut, singura posibilitate de ne sustrage blocajelor și barierelor din destinul nostru este de a accepta și îmbrățișa ceea ce se pregătește să vină în viețile noastre.

Flexibilitatea este cuvântul cheie care ne face să îmbrățișăm schimbarea, lăsându-ne purtați de fluxul vieții. Așadar, în perioada următoare, nu fiți rigizi cu gândurile și acțiunile voastre, oferiți-le o marjă mare de maleabilitate și adaptabilitate.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Kaufland anunță programul magazinelor de Paște TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Foto homepage: Ralwel /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri