23 noiembrie 2018 - Vinerea mai puțin Neagră a astrologiei. Cum ne influențează Luna plină în Gemeni în perioada următoare?

21 Noiembrie 2018 publicat în Lifestyle 319 share-uri

Luna plină de pe 23 noiembrie 2018 se va afla chiar la 0 grade în semnul Gemenilor, o cifră neutră, a începutului și a sfârșitului, ce ne conduce chiar în "zona zero" a destinului.

Luna plină de vineri 22-23 noiembrie (23 noiembrie, ora 7:39, în România), se va afla la 0 grade în semnul Gemenilor, fiind totodată puternic aspectată și de Marte în cuadratura cu Jupiter. E de bine sau de rău, poate vă veți întreba… Este de ambele :). Este de bine fiindcă sexualitatea va fi accentuată și relațiile cu partenerii de viață vor înflori și se vor împlini din punct de vedere intim. De asemenea, curajul, pasiunea și îndrăzneală pot atinge nivele maxime, deschizând uși și oportunități pe care nu le-ai mai avut niciodată până acum.

Totodată, este puțin și de rău căci aceste aspecte predispun pe de altă parte și la mânie, frustrare, impulsivitate, la amplificarea energiei conflictuale, la pierderea controlului în anumite discuții sensibile pentru tine. Apelează la autocontrol, răbdare și înțelegere pentru a evita nervozitatea, exploziile emoționale, sentimentul de amărăciune sau suferință.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Caria dentară – ce este și cum se tratează Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Ne aflăm în “zona zero” a destinului. Stânga sau dreapta?

Foto: ESB Professional /Shutterstock

Ce înseamnă însă faptul că Luna Nouă în Gemeni se va afla chiar la 0 grade, o cifră neutră, o cifră începutului și a sfârșitului, cifra genezei? Ei bine, ne vom afla într-un fel de “zonă zero” a destinului. Ne aflăm la o intersecție de drumuri, într-o zonă neutră, a posibilităților. O putem lua la dreapta, o putem lua la stânga, propriul arbitru își va juca rolul de maestru de ceremonii în destinul tău. Așa că haideți să facem alegeri conștiente, echilibrate, benefice pentru noi acum, dar și pe viitor. Poate că nu întâmplător Lunii pline a lui noiembrie i se mai spune și Luna Înghețului în calendarul amerindian. Ca semnificație, avem de-a face cu aceeași stare de neutralitate care se va deschide către un cumul de posibilități ulterioare.

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Stai departe și nu te angaja în situații periculoase în care poți face rău sau în care ți se poate face rău. Nu îți pierde cumpătul cu partenerul de viață, nu te lăsa antrenat în jocurile psihologice ale altora. Cheia pentru a sta departe de conflictele în care ne poate atrage energia acestei Luni pline este COMUNICAREA. Comunicați-vă nevoile și temerile cu calm, direct, dar cu diplomație. Focusați-vă pe imaginea de ansamblu, nu pe unghiuri și ipostaze, și evitați să antrenați sau să vă lăsați angajați în manipulări ce mizează pe puterea emoționalului.

Luna plină în Gemeni (zodie guvernată de Mercur, stăpân peste comunicare) se va afla în opoziție cu Soarele în Săgetător care guvernează distanța. Datorită sau din cauza lui Mercur, în funcție de situație, cuvântul va avea o putere răvășitoare în perioada imediat următoare și pare a călători mai repede decât viteza luminii. Fiți așadar atenți la modul în care vă adresați voi înșivă, dar mai ales celorlalți. Fiți atenți la ceea ce spuneți mai ales dacă vă aflați în relații la distanță sau aveți programate întâlniri cu persoane aflate în străinătate.

În plus, Uranus în opoziție cu Venus creează posibilități surprinzătoare de noi relații și noi începuturi, diferite în totalitate de cele din trecut.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri