Când oamenii pleacă din viața ta, rolul lor în povestea ta s-a încheiat. Cuvinte puternice de Viață de la T.D. Jakes

16 Noiembrie 2018 publicat în Lifestyle 1151 share-uri

Cuvintele lui T.D. Jakes ne pot ajuta să avem relații si vieți mai frumoase si mai sănătoase, dar și o relație mai profundă cu divinitatea și cu noi înșine.
T.D Jakes (Thomas Dexter Jakes Sr.) este o voce prolifică a internetului actual, păstor, autor de cărți și producător de film, o personalitate care a inspirat și schimbat în bine viețile a milioane de oameni. Discursurile motivaționale ale lui T.D Jakes sunt vizionate de milioane de utilizatori pe rețeaua Youtube și au un impact puternic în inimile și mințile oamenilor din lumea întreagă. Cuvintele sale pline de înțelepciune și iubire sunt o sursă de inspirație pentru noi toți așa că am adunat pentru voi câteva dintre cele mai interesante. Ele ne pot ajuta să avem relații mai frumoase, vieți mai frumoase și mai sănătoase, dar și o relație mai profundă cu divinitatea și cu noi înșine.

Foto: T. D. Jakes; Credite foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Cuvinte de viață și de suflet de la T.D Jakes

Iertarea este despre mai degrabă despre a te împuternici pe tine decât a-ți împuternici trecutul.

Încetează să mai pui apă la rădăcina acelor lucruri care nu au fost menite să fie în viața ta. Udă ceea ce funcționează, ceea ce e bun, ceea ce e bine. Încetează să te mai învârti în jurul acelor lucruri pe care nu le mai poți schimba… s-au terminat… lasă-le în pace! Intri într-un anotimp al măreției. Dacă uzi ceea ce este viu și divin, vei vedea recolte așa cum nu ai mai văzut vreodată.

Unii oameni sunt atât de săraci încât singurul lucru pe care îl au sunt banii.

Destinul nu este pentru cei care caută confortul. Destinul este pentru cei care îndrăznesc și pentru cei hotărâți să îndure un anume disconfort, o satisfacție care uneori întârzie să apare, pentru cei dispuși să meargă acolo unde îi conduce destinul.

Foto: vladee /Shutterstock

Dacă nu găsești o modalitate de a iubi o persoană cu tot cu defecte, în mod secret îți înveți mintea că nu poți fi iubit din cauza defectelor tale.

Fiecare zi este darul lui Dumnezeu pentru tine. Ce faci cu ea este darul tău pentru El.

Nu lua niciodată o decizie permanentă despre o situație temporară.

Când oamenii pleacă de lângă tine, lasă-i să plece. Destinul tău nu este legat de cineva care te părăsește, iar aceasta nu înseamnă că ei sunt oameni rai. Înseamnă că rolul lor în povestea ta s-a încheiat.

Cuvintele tale le vor spune altora ceea ce gândești. Acțiunile tale le vor spune ceea ce crezi.

Când iubești pe cineva ești deschis să împărtășești binele, răul și tot ce există între.

Adevărata valoare nu stă în ceea ce deții, conduci, porți sau trăiești. Adevărata valoare se găsește în dragoste și viață, în sănătate și tărie, în prieteni și familie!

Dacă nu îți place cum decurge viața pe care o trăiești, reconstruiește-o. Salvează anii pe care i-ai pierdut. Recondiționează-ți viziunea, reînsuflețește-ți pasiunea pentru viață și revendică-ți ceea ce se află în stare latentă în tine. Nu îți pot da visul, dar îți pot da instrumentele pentru a-ți atinge visurile pe care le ai înăuntrul tău.

Când începi să realizezi că trecutul tău nu îți dictează neapărat urmările viitorului tău, atunci te poți elibera de suferința ta. Este imposibil să inspiri aer proaspăt până când nu îl expiri pe cel vechi.

Nu poți fi o persoană măreață având o inimă mică.

Îi poți învăța pe ceilalți ceea ce știi, dar poți reproduce doar ceea ce ești.

Nu îți poți îmbrățișa destinul dacă nu te eliberezi de istoria ta. Când te agăți de istoria ta, o faci în detrimentul destinului tău.

Nu poți fi concomitent ceea ce vei fi și cine obișnuiai să fii.

Dragostea adevărată înseamnă să vă înțelegeți unul pe celălalt. Fără să vă judecați, doar să vă sprijiniți unul pe celălalt. Când iubim pe cineva nu ne oprim niciodată din a-i arăta respect și sprijin, mai ales atunci se află foarte jos emoțional.

Ceea ce poți face este să îmbrățișezi ceea ce ai chiar în acest moment și să îi permiți să umple golurile a ceea ce nu ai avut ieri.

Foto homepage: conrado /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri