(P)Sarbatoreste Craciunul alaturi de colegii tai, la Sheraton Bucharest Hotel, o locatie eleganta, cu servicii de 5 stele

13 Noiembrie 2018 publicat în Lifestyle 8 share-uri

Sheraton Bucharest Hotel face din petrecerea ta de Craciun, una de neuitat.

Petrecerea de Craciun este un eveniment mult asteptat de angajatii unei companii. Este un moment in care se sarbatoreste succesul unui an incheiat, un prilej de a cinsti un pahar de sampanie cu colegii, dar si o excelenta ocazie de a consolida relatia dintre angajati.

Sarbatoreste magia Craciunului, alaturi de colegii tai de birou, intr-o eleganta de poveste si bucura-te de servicii de 5 stele. Locatia, atmosfera, mancarea si muzica buna sunt secretul oricarei petreceri corporate reusite iar Craciunul la Sheraton Bucharest Hotel este momentul oportun pentru a-ti rasplati angajatii cu o petrecere de firma reusita.

Hotelul Sheraton Bucharest va propune pachete personalizate si diversificate pentru petrecerea companiei dumneavoastra, structurate in functie de preferinte. Acestea pornesc de la pretul de 55 Euro de persoana, la care se mai pot adauga pachete aditionale, pentru un plus de valoare dat petrecerii tale.

Meniurile create de chef Ashlie Dias, contin preparate traditionale romanesti cu influente internationale, ce acopera toate gusturile iar bauturile sunt diversificate, cu pachete nelimitate atat pentru cele alcoolice cat si non-alcoolice.

Avem personal dedicat petrecerii tale pe tot parcursul evenimentului, decor specific de Craciun in fiecare dintre salile puse la dispozitie, mese, ring de dans, lumini ambientale, si proiectie video la cererea clientului.

Eleganta salilor de evenimente, diversitatea meniurilor, atmosfera speciala si mai ales serviciile dedicate clientilor, sunt cu siguranta un punct de atractie al hotelului Sheraton Bucharesti.

Te asteptam cu drag sa-ti personalizam oferta pentru petrecerea companiei tale! Profita acum de ultimele date disponibile din luna aceasta si din luna decembrie si contacteaza-ne pentru o rezervare.

Pentru mai multe detalii privind organizarea petrecerii de Craciun ne puteti scrie pe adresa sales@sheratonbucharest.com sau la numarul de telefon: (+40) 21 201 50000


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri