Dr. Michael B. Beckwith - cele 4 niveluri ale Trezirii Spirituale. Tu la ce nivel de Conștiință ești?

6 Noiembrie 2018 publicat în Lifestyle 54 share-uri

Abilitatea noastră de a fi conștienți de noi înșine și de lumea din jurul nostru și de a ne simți în conexiune cu lumea, poate fi încadrată în patru stări mentale.

Nivelul 3 de Conștiință: Viața se întâmplă prin mine.

Șansele sunt ca nivelul 1 și 2 să nu fi funcționat foarte bine pentru tine și atunci a te simți că o victimă și în același timp a fi mereu în încercarea de a controla totul sunt ambele o sursă nesfârșită de ne nefericire.

În acest moment devine posibilă capacitatea de a te ridica la un nou Nivel de Conștiință, acesta fiind Nivelul 3. Este nivelul unde începi să ai încredere în viața însăși și începi să crezi că tot ceea ce se întâmplă în viață are un înțeles și un scop.

Când atingi acest nivel de înțelegere, te trezești în fiecare dimineață cu un sentiment de pace, bucurie și entuziasm pentru o nouă zi și lucrurile pe care această zi ți le poate aduce.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Nu mai ești reactiv/ă la ce se întâmplă și nici nu mai încerci să controlezi fiecare aspect al existenței tale. În loc de aceasta, mergi mai departe împreună cu această curgere firească a vieții, bucurându-te de fiecare moment și simțind recunoștința. Te simți viu/vie; te simți liber/ă și în conexiune deplină cu Universul.

Foto: Pexels

Nivelul 4 de Conștiință: Eu sunt Viața.

Tu nu ești în Univers; tu ești Universul, o parte intrinsecă a lui. Până la urmă nu ești o persoană, ci un punct de focus prin care Universul devine conștient de el însuși. Ce miracol! - Eckhart Tolle

Odată ce prin intermediul nivelului trei ai realizat că tot ceea ce înseamnă viața are o curgere a sa, te deschizi posibilității de a ajunge la vârful conștiinței. Este conștientizarea că tu ești viața și că nu ești separat/ă de nimic din exteriorul tău: natură, animale, oameni și fiecare experiență pe care cineva a avut-o vreodată este conectată la tine. Tu ai experiența Vieții, iar Viața se exprimă pe ea însăși prin tine. Și totul este perfect; totul este iubire.

Caria dentară – ce este și cum se tratează

Este nivelul de Conștiință pe care nu mulți l-au atins până acum, dar aceste persoane ne arată că este posibil. Este nivelul când conștientizezi miracolul care ești. Această stare a Conștiinței mai este cunoscută și ca starea de Iluminare.

Când ești la acest nivel, simți că nu e nimic ce trebuie să faci să o obții sau să ai. Tot ce trebuie să faci este să te încrezi Universului și doar să fii.

Îți recomandăm și: 7 diferente de perceptie: Cum vede un OM SPIRITUAL lumea V.S. un OM OBISNUIT


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri