2 Noiembrie 2018 publicat în Lifestyle 502 share-uri

Luna Nouă în Scorpion de pe 7 noiembrie 2018 ne va ajuta să iertăm sau să cerem iertare iubirilor din trecut, să ne revendicăm puterea personală și să renunțăm la acele relații care ne-au cauzat durere și blocaje.

Luna Nouă de pe 7 Noiembrie are loc la 15 grade în decanul 2 din semnul Scorpionului și este un eveniment astrologic deosebit de puternic. Influența acestuia va fi resimțită până la patru săptămâni, până la următoarea Lună Nouă de pe 7 decembrie. Așadar, Luna Nouă în Scorpion de pe 7 noiembrie ne invită să săpăm adânc în interiorul nostru și să ne investigăm sentimentele și trăirile pe cât de mult posibil. Cine suntem, ce vrem, ce simțim și de ce? Scorpionul sapă adânc, dincolo de suprafață, și scoate din adâncimi energii subtile, emoții reprimate și chiar recurente ale subconștientului.

Trebuie spus că în această perioadă, mai mult ca niciodată, vom resimți puternic nevoia de a ne conecta emoțional cu ceilalți într-un mod profund, autentic, purificator și arzător. Conexiunile și relațiile superficiale nu ne vor mulțumi deloc. Ba din contră, dacă ați intrat recent în relații de dragoste și nu simțiți acea legătură puternică care face să vibreze la unison inimile a două persoane, există o mare probabilitate să renunțați la ele sau să le puneți pe pauză.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Foto: Georgi Dimitrov83 /Shutterstock

Trebuie menționat și că această Lună Nouă în Scorpion creează anumite conjucturi astrale cu Neptun și Uranus, ceea ce ne va înlesni drumul către transformarea noastră spirituală și ne va ajuta să ne arătăm unii altora slăbiciunile și vulnerabilitățile. Și nu este un lucru deloc rău căci ne va accentua puterea de empatie, ne va apropia unii de ceilalți și ne va provoca să privim în inimile celor din jur.

Mai mult, deoarece această Lună Nouă se află în sextil cu Pluto, ideea noastră despre dragoste va fi supusă unui proces adânc de introspecție. Vom învăța să nu ne mai mulțumim cu puțin, să acceptăm în viața noastră doar acele relații (și ne referim aici și la cele de dragoste) care ne fac să ne simțim bine cu privire la noi înșine, care ne inspiră, care ne ajută să evoluăm. Scorpionul ne va ajuta să ne revendicăm puterea personală și să renunțăm la acele relații care ne cauzează durere și blocaje permanente.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează

Pe de altă parte, misteriosul Scorpion ne pune față în față cu o oglindă și ne provoacă să ne privim noi înșine cu toate părțile noastre, bune și rele. Ți s-a întâmplat de la o vreme să nu te mai regăsești în ceea ce faci sau să rătăcești pe cărările vieții în căutarea acelui ceva care să te facă să te simți împlinită? Ei bine, Luna Nouă de pe 7 noiembrie va aduce cu sine noi perspective, ne va face să ne înțelegem valoarea, locul nostru în univers, să ne sondăm și prețuim visurile.

În plus, Scorpionul în Luna Nouă ne invită la un curs deschis de iubire de sine. Scorpionul ne forțează să progresăm, să fim creativi, să ne eliberăm de prejudecăți, concepții sau patternuri comportamentale care nu mai servesc nimănui. Scorpionul invită la reechilibrare karmică. El arde, se consumă, se transformă și, într-o măsură mai mare sau mai mică, ne va îmbia pe noi toți să acceptăm lecția iertării și a empatiei cu brațele deschise. Da, dragii noștri, indiferent de cât de greu ne va fi, această Lună Nouă în Scorpion ne va pofti să facem pace cu trecutul, să ne acceptăm greșelile trecute și să ne cerem iertare pentru ele.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri