Luna Nouă în Scorpion de pe 7 noiembrie 2018 ne va ajuta să iertăm sau să cerem iertare iubirilor din trecut, să ne revendicăm puterea personală și să renunțăm la acele relații care ne-au cauzat durere și blocaje.

În plus, o lună nouă poate veni la pachet cu noi începuturi, poate noi proiecte, poate noi file de dat mai departe în cartea vieții tale.

Așadar, această Lună Nouă în Scorpion este despre iertare și despre cum o putem implementa în prezentul nostru astfel încât să mergem mai departe eliberându-ne de orice sentimente de vină, remușcare sau regret. Iar dacă vi se pare că nu aveți nimic de iertat sau nimic pentru care să cereți iertare… cum ar fi să priviți la voi înșivă și să vă iertați pentru părțile voastre întunecate, pentru momentele când nu ați putut mai mult, pentru toate acele momente în care ați vrut să vă întoarceți în trecut și să schimbați lucrurile? Îmbrățișați-vă cu toată dragostea și aveți compasiune și empatie și pentru voi înșivă. Iertați-vă pentru durerea pe care ați simțit-o. Astăzi sunteți puternici. Sunteți frumoși așa cum sunteți, cu lumini și umbre care trebuie deopotrivă onorate, iar schimbarea începe în primul rând din interior.

Scorpion

Foto: AlexAnnaButs /Shutterstock

Partea frumoasă a Lunii Noi în Scorpion de pe 7 noiembrie este că în sfârșit suntem sprijiniți astral să depășim obstacolele din relațiile și viețile noastre, să reparăm problemele acolo unde mai pot fi reparate și să pornim cu inima renăscută și deschisă în căutarea dragostei adevărate. Scorpionul nu se mulțumește cu compromisuri, relații pansamente, ci vrea autenticitate 100%, vrea să luăm decizii cu asumare și hotărâre.

La polul opus, ca aspecte negative, putem menționa că o Lună Nouă în Scorpion ne poate zdruncina puțin temeliile, jonglând cu termenii de justiție și dreptate/ nedreptate. Prin urmare, această Lună Nouă în Scorpion poate aduce cu sine dezamăgiri, discriminări, sentimente de anxietate sau ocazional chiar pierderi. Dacă vi se întâmplă să fiți acuzați pe nedrept de ceva ce nu ați făcut, nu vă pierdeți cumpătul și încrederea, ci apărați-vă integritatea cu demnitate și curaj. De asemenea, dacă este cazul, nu ezitați să vă arătați latura generoasă fiind de partea celor nedreptățiți.

Foto homepage: Zolotarevs /Shutterstock


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 7 Noiembrie - Lună Nouă în Scorpion: Este momentul să ne revendicăm puterea personală în dragoste și în viață!.