23 Octombrie 2018 publicat în Lifestyle 508 share-uri

Îți vor zgudui puțin lumea interioară, dar în sensul cel mai bun și profund al cuvântului :).

21. Strigătul nostru este mai zgomotos decât acțiunile noastre. Săbiile noastre sunt mai înalte decât noi, aceasta este tragedia noastră. Pe scurt, purtăm pelerina civilizației, dar sufletele noastre trăiesc în epoca de piatră.

22. Dacă cineva ți-ar oferi un nor, eu ți-aș oferi ploaia. Dacă el ți-ar oferi o lanternă, eu ți-aș oferi luna. Dacă el ți-ar oferi o creangă, eu ți-aș oferi copacii. Și dacă el ți-ar oferi o barcă, eu ți-aș oferi călătoria.

Foto: StunningArt /Shutterstock

23. Nu i-am spus nimic femeii pe care o iubesc, dar am adunat toate adjectivele iubirii într-o valiză și am fugit de toate limbajele.

24. Nu le-am spus despre tine, dar te-au văzut scăldându-te în ochii mei. Nu le-am spus despre tine, dar te-au văzut în cuvintele mele scrise. Parfumul iubirii nu poate fi tăinuit.

25. Fiindcă dragostea mea pentru tine este mai mare decât cuvintele, am decis să tac.

26. Dacă vrei să omori pe cineva, cucerește-i inima. Apoi pleacă încet și îl vei lăsa undeva între moarte și nebunie.

27. Nu pierde o femeie care ți-a văzut defectele și încă te iubește.

28. Există și cel care te iubește în tăcere și te respectă în tăcere și îți dorește toate cele bune în mod privat și pleacă când te vede că ești ocupată cu altcineva decât cu el și egoul lui îi împiedică din a se apropia de tine și se mulțumește să te iubească de dragul de a te iubi.

29. Scrisorile mele către tine sunt mai mari și mai importante decât noi amândoi. Sunt singurele documente în care oamenii vor descoperi frumusețea ta și nebunia mea.

Foto: HStocks /Shutterstock

Foto homepage: COLOMBO NICOLA /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri