25 Septembrie 2018 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Călătoriile te învață nenumărate lucruri despre culturile și oamenii săi și, totodată, despre tine însuți.

Dacă plănuiești o călătorie în India, ai în vedere cum e să fii ambidextru. Ambele mâini au un scop precis în India, iar mâna dreaptă este pentru a fi folosită atunci când mănânci. Dacă mănânci cu mâna stângă, așteaptă-te la niște priviri ciudate din partea localnicilor pentru că aceasta este mai degrabă păstrată pentru "baie", adică pentru a te spăla. Această practică este întâlnită, totodată, în Sri Lanka și în anumite părți din Orientul Mijlociu.

3. Înveți să pui mai mare preț pe experiențe

După ce ți-ai oferit oportunitatea de a privi Colosseumul din Roma sau după ce ai terminat drumeția până în vârful Machu Picchu, începi să îți dai seama că în viață contează infinit mai mult lucrurile pe care le faci decât cele pe care le ai. Încet-încet, experiențele și amintirile pe care le creezi, și mai puțin suvenirurile pe care le cumperi, vei observa că sunt cele pentru care merită să te trezești în fiecare dimineață.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

O tradiție din Thailanda, pe care probabil ți-ai dori să o încerci în următoarea ta călătorie, presupune să te îmbraci în diferite culori în fiecare zi a săptămânii. Pe baza unei diagrame astrologice, culorile corespund anumitor zile, iar ordinea este dată în funcție de culoarea asociată cu zeul care este onorat în acea zi. Vei purta roșu duminica, ziua zeului Surya, și vei purta albastru deschis în ziua de vineri, ziua zeului Shukra. Atenție, însă! Fiecare zi are, de asemenea, o culoare ghinionistă, așa că studiază graficul înainte de a împacheta bagajele.

4. Devii mai flexibil și te adaptezi mai ușor la nou

Câteodată, momentele pot lua întorsături neașteptate atunci când călătorești: zboruri anulate, ploaia care începe de te miri de unde și, posibil, să adormi în timpul unei călătorii cu trenul / autobuzul și să ratezi stația. Partea bună este că înveți să te descurci în orice situație, să cauți noi soluții și, cel mai probabil, după aceea, să povestești despre întâmplările tale cu gura până la urechi.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri