Nu greșești niciodată atunci când ești cel ce oferă mai mult, mai ales iubire. Iubirea nu se dozează, nu se cântărește, nu se pune stavilă când e dăruită.

Îți reprimi sensibilitatea în modul cel mai înverșunat. Crezi că la adevăr se ajunge doar prin raționament calculat, rece, descotorosit de orice emotivitate. Detești această parte din tine pentru că, arătându-ți-o, crezi că îți pierzi masculinitatea, devii slab, vulnerabil. Iar atunci când se întâmplă să ți-o manifești, în momentul următor vei căuta o metodă de a o persifla, de a o deposeda de semnificație, de a demonstra că a fost doar un impuls de o clipă. Deși anume această sensibilitate îți dă valoare, îți conferă plinătate, te face uman.

Sensibilitatea vine din iubire, raționalitatea din gândire. Iar când aceste două laturi se împletesc se naște o mai bună înțelegere a lumii, a oamenilor, a tot ce ne înconjoară. Această cunoaștere transcede rațiunea seacă și atinge înțelesuri inaccesibile omului ce se refugiază exclusiv în idei. Raționalitatea nu face decât să se îmbogățească prin sensibilitate, să-și extindă orizonturile, să devină mai cuprinzătoare, să atingă dimensiuni celeste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând
Foto: Olena Yakobchuk /Shutterstock

Noi nu putem să înțelegem decât lucrurile care ne mișcă, care ne ating, deci care țin de latura noastră senzitivă. În rest, e doar o acumulare de informații, o asimilare pe care o credem selectă, dar care nici măcar nu devine parte a conștiinței. Iar ceea ce nu contribuie la formarea conștiinței, trece prin noi fără urme.

Nu greșești niciodată atunci când ești cel ce oferă mai mult, mai ales iubire. Iubirea nu se dozează, nu se cântărește, nu se pune stavilă când e dăruită. Poți fi în comuniune cu celălalt, o comuniune deplină, rodnică, desăvârșită doar atunci când iubești infinit.

Te port în mine atât cât revărs iubire infinită asupra ta. Mă porți în tine atât cât îmi dăruiești iubire nesfârșită. Doar astfel devenim cea mai puternică, nepieritoare, absolută legătură de iubire.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Ești cel mai frumos, cald, luminos om atunci când iubești necuprins, nemăsurat, neîncetat.

Te port în mine cu iubire. Înlăcrimată.

* Un text trimis de Anișoara Melnic

Foto homepage: Nikki Zalewski /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri