25 Septembrie 2018 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Călătoriile te învață nenumărate lucruri despre culturile și oamenii săi și, totodată, despre tine însuți.

Comunicat de presă

Există situații în viață care te schimbă, te definesc. Călătoria într-un loc nou, lansarea în mijlocul evenimentelor necunoscute, cu o minte deschisă la ceea ce ar putea să-ți ofere sunt astfel de situații, cu siguranță privilegii. Călătoriile te învață nenumărate lucruri despre culturile și oamenii săi și, totodată, despre tine însuți, cu aspecte pe care, oricât ai citit sau auzit în stânga și în dreapta, nu le poți afla cu adevărat decât atunci când pornești la drum.

Și cum orice început cere o doză de curaj destul de mare, echipa din spatele motorului gratuit de căutare a ofertelor de călătorie momondo.ro îți dezvăluie șapte motive pentru care călătoriile îți schimbă viața. În plus, recomandările includ tot atâtea lecții pe care le poți învăța, de cele mai multe ori cu zâmbetul pe buze, din culturi vecine și mai îndepărtate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

1. Independența capătă alte valențe

Indiferent dacă alegi să pleci singur sau însoțit, călătoriile îți oferă independență, uneori în moduri greu de imaginat. De exemplu, trebuie să te descurci să ajungi din punctul A în punctul B, să decizi ce vrei să vezi și să faci în fiecare zi, să-ți administrezi bugetul. Fiecare dintre aceste lucruri mărunte reprezintă un prim pas în consolidarea independenței tale.

Foto: soft_light /Shutterstock

Dacă ajungi în Marea Britanie și un nativ îți spune că trenul de seară pleacă la „half seven” („jumătate de șapte"), se referă de fapt la ora 19:30. Această formulare este o particularitate care, de exemplu, pe scandinavi, nemți și olandezi îi face să strâmbe din nas pentru că pentru ei ar însemna ora 18:30. Dacă ți se întâmplă și ție, cel puțin știi că vei ajunge cu o oră mai devreme la destinație.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

2. Te întâlnești cu noutatea la fiecare pas

Atunci când ieși din confortul de acasă și lași în urmă elemente familiare, precum limba, vremea, mâncarea, oamenii, începi să privești lumea și pe tine însuți dintr-o lumină nouă. Lucruri care ți se păreau înainte inconfortabile sau înfricoșătoare – să iei masa singur într-un restaurant sau să plonjezi de pe cine știe ce stâncă în apele albastre ale unei mări îndepărtate – nu-ți mai dau fiori pe șira spinării și observi că ești în stare să te lansezi în provocări tot mai mari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri