12:06, 29 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 184 share-uri

Iubirea romantică este cea mai mare provocare pe care o putem primi aici pe Pamant, pentru ca prin iubirea roimantica evoluam, invatam si ne schimbam. Dar trebuie sa fim deschise sa invatam lectiile sale pretioase. Iata cele 10 adevaruri ale iubirii romantice.

Ce te învață iubirea: 10 adevăruri despre iubirea romantică

1. Iubirea nu îți va rezolva problemele dar cu siguranță te va ajuta să treci mai ușor peste dificultăți fiindcă ai pe cineva alături care te înțelege și te sprijină.

2. Dragostea nu va face ca în mod magic, toate problemele pe care le-ai avut în alte relații să dispară. Tot trebuie să lucrezi asupra ta și aspectelor tale interioare profunde, asupra dezamăgirii din trecut și asupra auto-stimei. Toate astea trebuie să le faci tu. Partenerul nu este responsabil pentru greșelile altcuiva.

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...

3. Nu există un mod greșit sau corect de a iubi pe cineva. Te adaptezi la stilul partenerului și el se adaptează la al tău.

Foto: Pexels

Citeste si:
COPACUL  - o carte pentru copii, un manifest pro natură
COPACUL  - o carte pentru...

4. Se va întâmpla să ai nopți de singurătate. Iubirea vindecă singurătatea, dar nu îi asigură sfârșitul. Chiar și într-o relație se întâmplă să ne mai simțim singuri din când în când.

5. Într-o relație vei învăța mai multe despre tine însuți. Iubirea romantică îți va arăta cele mai bune și cele mai negre aspecte ale tale, va scoate la iveală insecurități din copilărie pe care trebuie să le adresezi dar îți va da în același timp motive să începi să faci alegeri mai sănătoase.

6. Tot trebuie să înveți arta iubirii de tine sine. Doar fiindcă ești cu cineva care te iubește, nu înseamnă că munca ta aici s-a încheiat. Iubirea de sine este o armă cu care trebuie să te armezi pentru că în continuare va trebui să te lupți cu oameni care te fac să te simți nevaloroasă.

7. Iubirea îți va face viața mai frumoasă însă nu poți să depinzi de ea pentru a fi fericită. Tot va trebui să găsești fericirea și în alte moduri, în locuri care aparțin doar sufletului tău. Nu este deloc sănătos să transformi iubirea în într-o sursă de fericire în viața ta.

8. Nu vei înceta niciodată să înveți lucruri noi despre partenerul tău. Chiar dacă smți că știi totul despre acest om, adevărul este că mereu vei învăța lucruri noi despre el, acestea fiid provocate mereu de situații noi, de amițiri. Nu înceta niciodată să îi dai atenție.

9. Iubirea te învață să dai fără a aștepta ceva în schimb. Iubirea te va învăța despre bunătate, iertare și a face un efort pentru a face pe cineva să zâmbească. Te va învăța să oferi și să primești, fără să ții un scor.

10. Iubirea nu o să meargă dacă nu ești onesta cu tine însăți. Înainte de a fi onestă cu partenerul tău, trebuie să fii onestă cu tine însăți mai întâi și să înțelegi exact care sunt acele lucruri care îți plac și ce te deranjează și mai ales ce îți dorești cu adevărat d ela o relație, așa încât să nu fii dezamăgită mai târziu.

Foto homepage: Pexels/ Jennifer Murray


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri