29 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 51 share-uri

Există pe această lume trei aspecte pe care nu ar trebui vreodată să le frângi: Inimi, Încrederea cuiva și… promisiunea pe care ți-ai dat-o.

Cu toate acestea, nu am fost învățați nicodată ce înseamnă să frângi sufletul cuiva și că este un gest invizibil dar care provoacă sechele. Sufletul se frânge precum oasele corpului și uneori, astfel de răni iau mult mai mult timp ca să fie vindecate. Vorbim despre încredere, despre respect, despre promisiuni și Iubire.

Adesea, ochii inocenți de copil învață devreme că aceste daruri de valoare pot fi distruse fiindcă îi văd pe părinții lor făcând asta. Să îi hrănim pe copii cu promisiuni neîmplinite lasă urme pentru tot restul vieții.

Să crești fără să ai o încredere reală în părinții tăi îți lasă o rană permanentă. Acest comportament va da tonul pentru toate relațiile noastre viitoare și modul cum ne raportăm la ceilalți. Lucrurile pe care nu ar trebui să le frângi sunt sufletul și iubirea adevărată. Sunt invizibile, dar nu putem trăi fără ele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Imagine: Shutterstock/ Sandra

Inima umană

Există multe aspecte ale creierului pe care nu le înțelegem încă. Unul dintre acestea este modul diferit cum reacționează oamenii la traumele emoționale. Unii oameni rămân într-o stare permanentă de neputință și vulnerabilitate, ca un fel de stres cronic din cauza căruia relațiile fericite, puternice și sănătoase nu pot fi posibile. Alții reușesc să își găsească o putere în ei înșiși și să facă față vieții într-un mod mai coerent.

Alții, în trecut s-au chinuit cu piesele lor zdrobite dar acum, chiar și așa răniți știu că doar aceia care au încredere de nezdruncinat în ei înșiși sunt demni de încredere. Unii oameni nu își uită niciodată promisiunile. Pentru că știu prea bine câtă durere aduce trădarea.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Oamenii radianți și rezilienți în fața vieții știu de asemenea cât de prețioasă este inima cuiva. Nu uita cât de fragilă este ea uneori. Știu cât este de grav să înșele dragostea cuiva și cât de greșite sunt manipulările, îndoielile și trădările camuflate.

Oricine vorbește limba încrederii, oricine înțelege însemnătatea promisiunilor și oricine știe să asculte inima altcuiva fără să o rănească, acești oameni oferă și primesc.

Sunt acei oameni care fac ca această lume să fie mai frumoasă, mai respectabilă și mai fericită.

Un articol via https://exploringyourmind.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri