26 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 73 share-uri

Întâlnirea cu Flacăra Geamănă este cea mai spectaculoasă conexiune dintre două suflete, ce se poate materializa pe Pământ.

Această întâlnire este una deosebit de intensă, o întâlnire de care sufletului nostru îi este poftă și pe care o dorește cu ardoare dar care este în același timp provocatoare și nu prea ușor de gestionat. 

Este vorba despre cea mai spectaculoasă întâlnire dintre două suflete, care poate avea loc pe Pământ. Pe cât de frumoasă, pe atât de intensă și provocatoare, fiindcă atunci când se întâlnesc, Flăcările Gemene își deturnează complet percepțiile asupra lumii și relațiilor.

Întâlnirea cu acest suflet te schimbă radical și adesea, astfel de relații sunt tumultoase, cu reuniuni și despărțiri, acestea provocate de modul cum cei doi își provoacă absolut toate aspectele, inclusiv umbrele interioare, până în acel moment niciodată descoperite. A nu se confunda însă cu relațiile abuzive!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Citind despre conexiunea sufletelor gemene, multe persoane au tendința de a judeca relații rele pentru ele, ca fiind o întâlnire cu un suflet geamăn. Un suflet geamăn nu va vrea să îți facă rău niciodată. Unui suflet geamăn îi păsă de sentimentele tale, de cine ești tu că individ și suflet.

Când ești într-o astfel de conexiune sufletească, respectul reciproc nu iese niciodată din discuție. În ciuda tumultului emoțional, acești oameni nu vor să își facă în vreun fel rău  unul celuilalt și adesea păstrează o prețuire și o prietenie adâncă, care nu poate fi explicată în cuvinte. Sunt capabili să renunțe la propria fericire, numai ca să îl protejeze pe celălalt. Uneori se despart tocmai fiindcă aleg să protejeze, alte ori fiindcă întâlnirea este fulminantă și nu pot face față focului emoțional care îi cuprinde parcă, dintr-o dată. Alte ori, unul dintre suflete este mai puțin evoluat spiritual și nu poate să recunoască importanța acestei regăsiri și se sperie de provocările în materie de evoluție personală pe care această întâlnire le suscită…

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Între acești oameni există însă mereu o atracție magnetică și un respect reciproc adânc.

Foto: Shutterstock/ Guryanov Andrey

Iată 22 de semne care arată că ți-ai întâlnit FLACĂRA GEAMĂNĂ

1.    Ai un sentiment inexplicabil că te cunoști cu această persoană chiar din primele clipe. Acest lucru se poate manifesta ca un déjà vu sau ca un sentiment de neconfundat care îți spune că te cunoști cu această persoană demult și că ați fost făcuți să fiți împreună.

2.    Întâlnirea cu Sufletul Flacără Geamănă provoacă treziri spirituale datorită intensității și perspectivelor noi pe care acest eveniment le aduce. Oameni care nu aveau legătură cu spiritualitatea se deschid brusc pentru o perspectivă mult mai lărgită asupra vieții.

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

3.    Începi să percepi tot felul de sincronicități, repetiții de numere, începi să “auzi” modul cum Universul îți vorbește în moduri metaforice – de exemplu mesaje de pe stradă, pe care le decodifici în plan personal și care dau sens unei nedumeriri pe care o aveai. Te simți în conexiune cu Universul și încep să te preocupe teme metafizice.

4.    Te simți de parcă în sfârșit ai ajuns „acasă” în preajma acestei persoane. Te simți în siguranță și confort, un sentiment care nu poate fi egalat de nimic altceva, dar pe care îl recunoști parcă, dintr-o altă viață sau altă dimensiune.

5. Ai posibilitatea de a-ți exprima sinele autentic, simți că lângă această persoană poți fi tu, exact așa cum ești, în orice ipostază, indiferent de ce emoție ai avea.  

6. Sunteți precum un Yin și Yang simbolic. Tu îi balansezi partea sa întunecată, iar el pe a ta, prin lumina care este în voi și pe care o dezvăluiți unul altuia.

7. Simți expansiune, ca și când ai fi cu mult mai mult decât identitatea ta limitată, umană. Această întâlnire se consumă dincolo de personalitate și corporalitate. Conexiunea este profund sufletească.

Foto homepage:  Shutterstock/ David Tadevosian

Citește mai departe  >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri