12:06, 22 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 251 share-uri

De câte ori te bucuri, ai parte de multă creativitate și originalitate, iar bucuria sufletului tău e prinsă-n cuvinte binecuvântate. Dă-ți voie să FII REGINĂ peste mintea, simțămintele și trupul tău!

de Alexandra Șerban

Ascultă. Taci și adu-ți aminte de tine. Respiră și Inspiră. Întoarce-te spre tine. Centrează-te și lăsă gândurile să fie doar imaginea unei ceti dense, estompate de razele soarelui și ridicându-se peste peste munți.

Citeste si:
5 lucruri uimitoare despre dezvoltarea fătului în uter
5 lucruri uimitoare despre...

Simte vântul pe obrazul tău și cum îți vorbește soarele încălzindu-ți șuvițele părului tău.

Cine ești? Cine ai fost? Ce ai vrut să devii? Te-ai gândit vreodată la tine ca la o nestemată, de o anumită culoare, intensitate, lumină și prețiozitate Dacă nu, fă atunci acest exercițiu acum. Și prin asta, Azi, aici, acum te-ai (re)găsit.

Citeste si:
Instinctul matern si legatura parinte-copil
Instinctul matern si legatura...

Asta ești tu, femeie! Bine ai venit în cercul sacru. Al luminii și culorii care ești, care suntem. Simte-te în singuranță.

Fiecare dintre cele ce ați ajuns să citiți aceste rânduri conștientizați că sunteți pietre prețioase, pline de o anumită lumină, culoare și intensitate- fiecare de o frumusețe aparte.

Femeie - liniște, transparentă, ocrotire, călăuzire și cea care care aduce la ființă dând naștere și forma verbului IUBIRE prin A FI. CUM te fac să te simți toate aceste cuvinte?

Înainte de a merge mai departe vreau să te întreb: Te simți pregătită să trăiești cu tot ce ai mai frumos și să rămâi în energia verbului A TE BUCURA de tine?

Dacă răspunsul este DA, întâi de toate va fi nevoie să faci câteva lucrurui pentru tine. CUM? Cum simți că ar fi mai bine? Ce crezi că necesită să fie lucrat la tine? Pentru a-ți conștientiza, amplifică și dărui cu delicatețe lumina culoare și minunea care ești? Pentru a împărtăși cu ceilalți darul care ești și a-l transfera?

1. Conștientizează că dăruind întotdeauna din totul care ești, la rândul său acest tot ți se va amplifica.

Există un singura loc de unde ne vine puterea. Pacea interioară. Locul considerat altarul în care Dumnezeu sălășuiește în interiorul nostru;

2. A fi tu în regulă cu tine, mulțumită și împăcată cu tine, iar pentru asta e important să renunți la capcanele pe care involuntar le-ai sădit în tine din cauza societății, a conjuncturilor, a gândurilor și a reacțiilor la ceea ce ți-a adus viața.

Află că toate prin câte ai trecut au fost apanajul persoanei care ești în prezent. Te rog, nu rămâne cantonată în trecut, ci BINECUVÂNTEAZĂ-l și mulțumește vieții pentru toate câte le-ai avut și prin câte ai trecut. Avem predilecția de a ne pune singuri frână de mână- prin regrete. Regrete din trecut.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri