12:06, 22 Iunie 2018 publicat în Lifestyle251 share-uri

De câte ori te bucuri, ai parte de multă creativitate și originalitate, iar bucuria sufletului tău e prinsă-n cuvinte binecuvântate. Dă-ți voie să FII REGINĂ peste mintea, simțămintele și trupul tău!

4. Te rog, nu te mai opune ție! Fără rezistență! Doar fii maleabilă ca apă, surprinzătoare ca aerul, năstrușnică precum focul, hotărâtă ca pământul.

Am citit demult, undeva, ca cele doua mari pacate ale omului sunt grijile si judecatile. Asa ca te intreb: cu ce te ajuta sa iti faci griji pentru viitor? Din experienta mea, nimic, dar absolut nimic din ceea ce ne face sa ne ingrijoram nu se intampla, e doar un program ce da cu eroare, facut doar sa ne sperie degeaba.

Citeste si:
'Ești prea puternică ca să fii iubită!' De ce bărbații se simt...
\'Ești prea puternică ca să...

Iar judecatile, draga mea, sunt forma de a (te) flagela. Pe tine, pe ceilalti.

5. Ești perfectă așa cum ești, cu ceea ce denumești imperfecțiuni sau greșeli. Ești minunată și nimeni nu va mai fi ca ține niciodată. Te-ai gândit vreoadată că fără noapte luna nu ar mai fi atât de minunată, strălucitoare și enigmatică?! Dacă nu, te rog fă-o acum, și înțelege că asta ești tu. Pendulam în căutări derizorii, frământări ce nu își au locul și lamentări insipide, când minunea, magică femeie e aici, acum în tine. E ÎN PREZENT TOTUL.

Citeste si:
Ce este nou în tratarea cancerului de sân - explicațiile unui...
Ce este nou în tratarea...

6. CONȘTIENTIZEAZ-O! Fii conștientă de tine!

Azi îți voi spune: E TOTUL ÎN REGULĂ CU TINE și vreau să ți-o repeți cât mai mult și cât mai bine: E TOTUL ÎN REGULĂ CU MINE. Te rog nu îți mai opune rezistență.

7. Lasă-te să fii vulnerabilă, simte, pur și simplu SIMTE! Tot ceea ce pulsează în tine, tot ce e în pântecul tău, în inima ta, simte-te pe tine, cu viața care se bucura că este inaluntrul tău.

Iar la final vreau să îți propun o rugăciune, făcută pentru noi, femeile ca mine și ca tine. Relaxează-te, închide ochii, respiră și spune după mine:

De azi vorbesc frumos cu mine, de azi mă accept în întregime

Fiindcă-mi doresc să îmi cunosc pe deplin Zeița care zace-n mine

Așa că mă înclin cu deosebit respect către mine și ÎMI DAU VOIE SĂ MĂ SIMT Bine, acceptând că tot ce vine-n viața mea mi se datorează mie și bucuriei de a-i da voie lui Dumnezeu să lucreze cu PACEA LUI în MINE.

SUNT FEMEIE. Îmi recunosc feminitatea și mă simt expandată în MINUNILE lui BINE.

AMIN.

* Un text trimis de Alexandra Șerban, viatanevindeca

Foto homepage: Master1305 /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri