De câte ori te bucuri, ai parte de multă creativitate și originalitate, iar bucuria sufletului tău e prinsă-n cuvinte binecuvântate. Dă-ți voie să FII REGINĂ peste mintea, simțămintele și trupul tău!

Știi că de fapt tot ce ai regretat la un anumit moment în viață e de fapt tot ceea ce tu ai cerut pentru acel timp, pentru a învăța, a te modela și a te dăltui? A-ți estompa asperitățile.

Ei cum te simți acum, privind din această perspectivă?Nu e așa că totul pare mult mai light și Adevărat? Așa că dacă le ai, iubește-ți regretele și privește-le chiar acum cum dispar, ca atunci când sufli într-o păpădie. E bucuria jocului, a zborului, puterea transformatului culorilor. Galbenul devine gri pufos, mov albicios sau… ce îți place ție.

Vezi cât de frumos poate totul să fie, să devină?

Important e cum te raportezi la acel ceva ce rămâne în urma ta.

Pictează, draga mea, cu noi tuse, în noi culori, retușează și conștientizează că ACUM, AICI , în prezent totul e simplu, firesc, bun. Noi că femei uităm adesea asta. Împărțite în gânduri, împrăștiate cu focusul pe mii de treburi, uitam de ceea ce e mai important, focusul pe corpul nostru și interiorul nostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

DAR GATA! TREZIREA!

E vremea să lăsăm bucuria care suntem să invadeze nu doar ființa noastră minunată, ci să cuprindă într-o horă binecuvântată întreaga umanitate.

Bucură-te, femeie, de minunea care ești!

Cum poți face foarte concret să îți amplifici puterea femeii vrăjite care ești, puterea ta feminină?

3. Prin liniște. Prin a sta liniștită tu cu tine. Prin a-ți coborî umerii, a respira în 4 timpi de 9 ori, prin a asculta muzica care îți face tot corpul să zică DĂ VIEȚII, DĂ TINEREȚII din tine, DĂ Plăcerii de a fi în viață și iubirii că te poți bucura de tine, de minunea care ești.

Ești un val de emoții și sentimente, minune de femeie. Nu ți le încorseta, lasă-te purtată de ele în adâncul tău și doar privește la ceea ce are încărcat de nestemate sufletul tău.

Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri