Ceea ce te atrage cel mai mult la un barbat este zambetul sau? Inseamna ca ai o intuitie extraordinara si un dar iesit din comun de a anticipa reactiile si gandurile persoanelor cu care intri in contact.

Vocea – Personalitate senzoriala

Nu putine sunt persoanele care inainte de a se indragosti de chipul si sufletul unui barbat, se indragostesc de vocea sa. Vocea este un atribut al masculinitatii mult mai puternic si intens decat am putea crede. Prin voce, partenerul iti transmite detalii si informatii despre persoana pe care cuvintele omit sa le exprime. Daca unul din lucrurile care te captiveaza la un barbat este vocea inseamna ca apartii personalitatii senzoriale. Ai un al saselea simt de a intelege ceea ce alti oameni nu inteleg si de a vedea dincolo de masca pe care o afiseaza unele persoane. Personalitatea ta manifesta o inclinatie spre lucrurile profunde, si nu spre cele superficiale. Esti afectuoasa, sincera, plina de incredere in oameni si in latura lor pozitiva. Esti o punte de legatura intre oameni. Esti chiar cea care da nastere afectivitatii intre acestia.

Ochii – Personalitate romantica

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Daca primul lucru care ti-a atras atentia la partenerul tau au fost ochii, inseamna ca esti o personalitate romantica si visatoare, punand foarte mult pret pe sentimente, cuvinte nespuse, gesturi graitoare, atitudini deduse. Poate mai mult decat ar trebui... Idealurile tale nu sunt intotdeauna usor de pus in practica deoarece realitatea nu este tocmai mediul ideal in care pot sa evolueze si sa se realizeze. Esti sensibila, visatoare, o fire calda, deschisa, nehotarata, insa incapatanata si devotata pana la moarte lucrurilor in care crezi cu adevarat. Pentru ca atunci cand iubesti dai totul din tine, si sentimente si iubire, si astepti si de la partenerul tau acelasi lucru. Sau chiar mai mult...

Zambetul – Personalitate intuititiva

Ceea ce te atrage cel mai mult la un barbat este zambetul sau? Inseamna ca ai o intuitie extraordinara si un dar iesit din comun de a anticipa reactiile si gandurile persoanelor cu care intri in contact. Sub nicio forma nu faci parte din tagma celor care se lasa inselati cu una, cu doua. Iti place sa scormonesti in miezul lucrurilor cautand nu adevarul pe care ti-ar dori poate sa-l auzi, ci pe cel adevarat. Daca crezi in justetea si realitatea unei idei, lupti pana in panzele albe pentru a o impartasi si celorlalti. Esti o fire diplomata si o pacifista convinsa si nu iti plac manifestarile bruste si violente. Un barbat nu te poate cuceri decat printr-un caracter puternic si sincer, dar tandru in acelasi timp.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri